Μενού
mente-fuerte
Mente Fuerte | @ANT1
  • Α-
  • Α+

Φήμες θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι, ένα μήνα μετά τον χωρισμό της influencer από τον Στάθη Σχίζα. 

Σε ερώτηση αν συμβαίνει κάτι με την ίδια και τον τράπερ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πως απλά έτυχε να βρεθούν στην ίδια παρέα.

«Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte. Ήμασταν σε κοινή παρέα κι ανταλλάξαμε δύο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους κι έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές, μάλλον γι' αυτό. Μπορεί και να τριτώσει», ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Γεια σου».

Θέλοντας να δώσει μία χιουμοριστική απάντηση, με αφορμή τον προορισμό που επέλεξε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Mente Fuerte έκανε μια ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Εύχομαι να πάω και εγώ στη Μύκονο φέτος».

mente-fuerte
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.