Μενού
Akylas
Akylas | NDP
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Σε ένα γρήγορο Q&A πριν τον απολαύσουμε την επόμενη εβδομάδα στη σκηνή της Eurovision, ο Akylas μας λύνει μερικές σύντομες απορίες και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τις αγαπημένες του φετινές συμμετοχές στον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά και τι θα ήθελε να κάνει αν δεν είχε ασχοληθεί με το τραγούδι.

Διαβάστε ακόμα: Eurovision 1993: Η άγνωστη ελληνική διάκριση και το «βιτριόλι» για την Καίτη Γαρμπή

  • Αγαπημένες του συμμετοχές είναι η Antigoni που εκπροσωπεί την Κύπρο και η Dara που εκπροσωπεί τη Βουλγαρία.
  • Η πρώτη Eurovision που θυμάται είναι όταν κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου. «Ζητωκραυγάζαμε όλοι. Με ενέπνευσε το ότι ήθελα να τραγουδήσω κι εγώ πολύ σε μια τόσο μεγάλη σκηνή. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει όντως».
  • Έναν νέο καλλιτέχνη θα τον συμβούλευε να μην τα παρατήσει ποτέ, να συνεχίσει να ακολουθεί το πάθος του και να κάνει υπομονή.
  • Αγαπημένο του Πόκεμον είναι ο Jigglypuff.
  • Ως προς το πώς προέκυψε η ιδέα του videogame ο Ακύλας δήλωσε ότι το κομμάτι το ζητούσε από μόνο του.
  • Αν δεν τραγουδούσε θα ήθελε να ασχολείται με την υποκριτική. «Τώρα κάνω και αυτό. Θα ήθελα και να ζωγραφίζω, αλλά έχω δύο αριστερά χέρια».
  • Οι στίχοι στο Ferto γεννήθηκαν από την προσωπική του ζωή και τα απωθημένα που είχε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...