Μενού
Αντώνης Κανάκης
Αντώνης Κανάκης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Αντώνης Κανάκης έδωσε μία συγκινητική συνέντευξη, μιλώντας για την ανάμνηση του πατέρα του, τις δυσκολίες από την απώλειά του και πως τον επηρέασε σχετικά με τα δύο παιδιά του

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο «frontman» των Ράδιο Αρβύλα, μίλησε αρχικά για το βιβλίο που έγραψε για τις μέρες που οδήγησαν στην απώλεια του πατέρα του. «Η συγγραφή είναι μια έξοδος, για να αποτυπώσεις σε ένα χαρτί αυτά που έχεις μέσα σου. Αυτό που έγραψα ήταν ο τρόπος μου για να αντέξω εκείνες τις μέρες».

«Τι δεν θα έδινα για μία μέρα ακόμα»

Μιλώντας για τον πατέρα του, αλλά και για το πως τον θεωρεί πρότυπο για το μεγάλωμα των δικών του παιδιών, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Τον μπαμπά μου τον λάτρευα. Μακάρι να μπορέσω να γίνω το ένα εκατοστό του μπαμπά που ήταν. Κάνω ό,τι μπορώ, με την έννοια ότι μπορώ, αλλά μου βγαίνει και αβίαστα».

«Για τον μπαμπά μου, έλεγα "και τι δεν θα έδινα για μία μέρα ακόμα, να τον δω μπροστά μου και να του κάνω μια αγκαλιά". Μία μέρα ρε γ@μώτο. Αυτό έλεγα μέχρι σήμερα. Τώρα δεν λέω αυτό, τώρα λέω "δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου», συνέχισε.

«Δεν υπήρχε η γη πριν την Ευγενία και τον Γιάννη»

«Κάθε φορά που βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν, μια φωνή μέσα μου λέει "αχ ρε μπαμπά, πού είσαι, να τα δεις, να τα αγκαλιάσεις, να τα χαρείς;"», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής, ενώ πρόσθεσε πως «Μόνο αν αποκτήσεις ένα παιδί μπορείς να καταλάβεις τι εστί ζωή». 

Σε ερώτηση για το πώς η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του, απάντησε συγκινητικά:

«Είναι μια άλλη ζωή, αδιαμφισβήτητα. Είναι μια ζωή που σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς υπήρχε αυτός ο πλανήτης χωρίς αυτά τα πλάσματα. Υπήρχε ζωή πριν από αυτό; Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ τον πλανήτη Γη πριν από την Ευγενία και τον Γιάννη. Είναι σαν να μην υπήρχαν όλα αυτά τα πράγματα».

Δείτε επίσης:

Ποιος είναι ο κατώτατος μισθός σε κάθε χώρα της ΕΕ - Τα «χιλιάρικα» και η θέση της Ελλάδας

Flyover στη Θεσσαλονίκη: Έτσι θα είναι η «ιπτάμενη» περιφερειακή οδός - Πώς θα βοηθήσει στην κίνηση

Να αφοριστεί η Θέμις Μπαζάκα ζητούν ιερείς: «Θέλετε τα παιδιά μας αλιβάνιστα και άθεα;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA