Μια αναδρομή σε στιγμές και ανθρώπους της ζωής της έκανε με τη βοηθεια της Νίκης Λυμπεράκη η ηθοποιός Ελένη Ράντου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA «Πάμε μια βόλτα;».
Η βόλτα ξεκινά από το Αιγάλεω, τη γειτονιά όπου μεγάλωσε και που, όπως λέει η ίδια, δεν έφυγε ποτέ από μέσα της. Μέσα από εικόνες, αναμνήσεις και ιστορίες γεμάτες τρυφερότητα, χιούμορ και νοσταλγία, η Ελένη Ράντου θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια και τις εμπειρίες που τη σημάδεψαν, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον της αναφέρθηκαν σε στιγμές τους με αγάπη και χιούμορ.
Διαβάστε ακόμα: Ελένη Ράντου: «Θα ήταν και λίγο θλιβερό να δεις τους ήρωες του Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα»
Μία από αυτές και η κουμπάρα της, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή το πρώτο πράγμα που της είπε όταν γεννήθηκε η κόρης με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέτα.
«Όταν η Ελένη έμεινε έγκυος και έκανε τη Νικολέτα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "γέννησα και θέλω να σου πω κάτι, το παιδί δεν έχει τη μύτη"», αφηγήθηκε η κουμπάρα της που ξάφνιασε τη Νίκη Λυμπεράκη που περίμενε κάτι πιο ρομαντικό.
- Μουντιάλ: Τον έψαχναν στη Βοστώνη και αυτός λιαζόταν στη Βαρκελώνη - Βρετανός οπαδός ξεσήκωσε τις αρχές
- Εμπρηστής στο Αγρίνιο: «Τα βάτα μού έσπαγαν τα νεύρα» - Ήπιε, πήρε χάπια και τα έβαλε με τα ξερόχορτα
- Ο 3χρονος αδερφός του Γιαμάλ έχασε το μυαλό του με το γκολ της Ισπανίας και έγινε η φάτσα της ημέρας
- Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού: Παραίτηση ζητά το ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.