Μια αναδρομή σε στιγμές και ανθρώπους της ζωής της έκανε με τη βοηθεια της Νίκης Λυμπεράκη η ηθοποιός Ελένη Ράντου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA «Πάμε μια βόλτα;».
Η βόλτα ξεκινά από το Αιγάλεω, τη γειτονιά όπου μεγάλωσε και που, όπως λέει η ίδια, δεν έφυγε ποτέ από μέσα της. Μέσα από εικόνες, αναμνήσεις και ιστορίες γεμάτες τρυφερότητα, χιούμορ και νοσταλγία, η Ελένη Ράντου θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια και τις εμπειρίες που τη σημάδεψαν, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον της αναφέρθηκαν σε στιγμές τους με αγάπη και χιούμορ.
Διαβάστε ακόμα: Ελένη Ράντου: «Θα ήταν και λίγο θλιβερό να δεις τους ήρωες του Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα»
Μία από αυτές και η κουμπάρα της, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή το πρώτο πράγμα που της είπε όταν γεννήθηκε η κόρης με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέτα.
«Όταν η Ελένη έμεινε έγκυος και έκανε τη Νικολέτα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "γέννησα και θέλω να σου πω κάτι, το παιδί δεν έχει τη μύτη"», αφηγήθηκε η κουμπάρα της που ξάφνιασε τη Νίκη Λυμπεράκη που περίμενε κάτι πιο ρομαντικό.
- Γιατί καίγεται το Παρίσι με αφορμή ποδοσφαιρικούς αγώνες: Τα αίτια πίσω από τις συχνές ταραχές
- «Περιμέναμε μετρό, όχι να κινδυνεύουμε»: Στους δρόμους της Κυψέλης που πέρασε ο μετροπόντικας
- Την σκότωσε και πήγε στο καφενείο να δει τον Άγιαξ: Ένα αδιανόητα κυνικό έγκλημα
- Από το «Insomnia» στην «Οδύσσεια»: Ένα ψύχραιμο ranking για τις ταινίες του Νόλαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.