Μενού
Άννα Βίσση - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Άννα Βίσση - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (14/3) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί φέτος στο θέατρο, αλλά και την Άννα Βίσση για την οποία είπε πως θα ήθελε να είναι άντρας να την «πήγαινε στα ουράνια». Ακόμα με αφορμή σχετική ερώτηση, η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε ότι η ίδια είναι «η μαμά» στις παρέες της. 

«Δεν επιζητώ το χάδι, τα καταφέρνω μόνη μου. Υπάρχουν, βέβαια, στιγμές που θες ένα χάδι, κάποιον να σου πει ένα μπράβο. Στις παρέες είμαι η μαμά», είπε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Είναι πολύ μοιρασμένο το αντρικό μου κομμάτι και το θηλυκό. Πρέπει πολύ να εμπιστευτώ κάποιον και να είμαι σίγουρη για να βγάλω το θηλυκό. Κυριαρχεί το δωρικό. Δεν έχω σκοτώσει τη γυναίκα μέσα μου, αλλά δεν θέλω νάζια», πρόσθεσε. 

Μάλιστα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε ότι στην καθημερινότητά της δεν θέλει «τρέλα, θέλω να έχω αυτοκυριαρχία, δεν την είχα και ακόμα παίζω με αυτό το πράγμα.. Όταν έρχεται κάτι δύσκολο στη ζωή λέω "Θεέ μου, ήρθες τώρα για να με δοκιμάσεις πάλι στην αυτοκυριαρχία;". Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερό μου βάσανο, γιατί δεν μου αρέσει να φεύγω από την ψυχραιμία και την ταπεινοφροσύνη μου».

«Θα ήθελα να είμαι άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια»

Όσον αφορά την Άννα Βίσση με την οποία είναι τα τελευταία χρόνια φίλες, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια λέγοντας πως θα ήθελε να είναι άντρας να την πάει στα ουράνια. 

«Είναι δοτική, είναι γλυκιά, είναι συντροφική. Πραγματικά, θα ήθελα να είμαι άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια. Αυτή η γυναίκα είναι για αγκαλιές. Ενώ την βλέπεις πάνω στη σκηνή και λες θα τρελαθώ, τι ενέργεια, εγώ τα έχω χάσει μαζί της, στο σπίτι είναι πολύ κοριτσάκι», είπε χαρακτηριστικά για την Άννα Βίσση.

Τέλος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο με τον οποίο παίζουν μαζί στην παράσταση «Όταν Πέθανα» λέγοντας: 

«Είναι πατρικός και φιλικός. Έχουμε μία ωραία παρέα, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Γελάμε και πάνω στην σκηνή, ο Λάκης είναι πολύ έξυπνος. Τον θαυμάζω. Ο Λάκης είναι νερό που τρέχει, δεν στέκεται, αλλά εγώ μπορώ να ακολουθήσω σε αυτά τα ρέματα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA