Μενού
Έμα Στόουν - Ντέιβ Μακάρι
Έμα Στόουν - Ντέιβ Μακάρι | AP Photo/Chris Pizzello
  • Α-
  • Α+

Η Έμα Στόουν ήταν το φαβορί και κέρδισε το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου χάρη στον ρόλο της Bella Baxter στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things», στην 96η απονομή των Όσκαρ το βράδυ της Δευτέρας (11/3). 

Λίγο πριν η Έμα Στόουν ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τον σύζυγό της, Ντέιβ Μακάρι και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη στιγμή

Ενώ βρισκόταν στη σκηνή και παρά τη συγκίνησή της, η Αμερικανίδα σταρ αποκάλυψε ότι είχε ένα δυσάρεστο απρόοπτο με το φόρεμά της, το οποίο σκίστηκε στην πλάτη την ώρα που τραγουδούσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ το «I'm Just Ken» από την ταινία Barbie, όπως ανέφερε με μεγάλη δόση χιούμορ η Έμα Στόουν.

Ακόμα ευχαρίστησε τόσο τον σύζυγό της όσο και όλη την οικογένειά της, ενώ έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στην κόρη της. «Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη μαμά μου, τον αδελφό μου Σπένσερ, τον μπαμπά μου, τον σύζυγό μου, τον Ντέιβ. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Και το πιο σημαντικό, την κόρη μου που θα γίνει τριών σε τρεις μέρες και έχει δώσει χρώμα στη ζωή μας. Σ' αγαπώ πιο μεγάλο από ολόκληρο τον ουρανό, κορίτσι μου. Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν», είπε χαρακτηριστικά η Έμα Στόουν.

Μάλιστα, κατεβαίνοντας από τη σκηνή η ίδια αυτοσαρκάστηκε και πάλι όσον αφορά το φόρεμά της, λέγοντας στο κοινό: «Μην κοιτάτε το πίσω μέρος του φορέματός μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA