Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η κτηνωδία στον Πειραιά που κόστισε τη ζωή στον 36χρονο, τον οποίο έσπρωξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, η Εριέττα Κούρκουλου δεν έκρυψε τον θυμό και την απογοήτευσή της μέσα από διαδοχικά stories της στο Instagram.
Μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου επανήλθε στον σοκαριστικό θάνατο του 36χρονου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κάνοντας ένα σχόλιο και βάζοντας τον εαυτό της στη θέση του 36χρονου.

«Και αναρωτιέμαι (άδικα βέβαια) αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε πλούσιος με δύο αυτοκίνητα ασφάλειας από πίσω, θα μας απαγορευόταν η είσοδος ή θα καθυστερούσε όλο το καράβι μέχρι να φτάσουμε και θα μας κερνούσαν μαργαρίτες; Γιατί αυτοί είστε - εκεί που σας παίρνει τα κάνετε! Αλλά το βίντεο δεν το περιμένατε! Ελπίζατε πως θα το περάσουν για "ατύχημα"». έγραψε στο insta story της η Εριέττα Κούρκουλου.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.