Μενού
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά απουσίαζε σήμερα Δευτέρα (29/1) από το Fay’s Time, με την καρέκλα της να μένει κενή, αφού τα ξημερώματα πέθανε στον ύπνο του ο πατέρας της, Δημήτρης Σκορδάς, από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 72 ετών. 

Ο Δημήτρης Σκορδάς μεταφέρθηκε, σύμφωνα με το voria.gr, στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. 

Όπως είναι φυσικό, η Φαίη Σκορδά έσπευσε αμέσως στον τόπο καταγωγής της, το Κιλκίς, προκειμένου να είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους 

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της αγαπημένης παρουσιάστριας είχε αντιμετωπίσει και το 2016 πρόβλημα με την καρδιά του όταν είχε υποστεί έμφραγμα ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Πόρτο Χέλι. Ο ίδιος τότε είχε μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο και η όλη περιπέτεια είχε αίσιο τέλος. 

Ωστόσο, σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή και όπως αναφέρει το voria.gr, η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη (30/1) στις 15.00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.   

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA