Μενού
Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης
Φίλιππος Τσαγκρίδης | (Instagram @philippos_tsangrides)
  • Α-
  • Α+

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι το πρόσωπο που έχει συζητηθεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες, καθώς φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τη Δανάη Μπάρκα. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι 33 ετών και το πλήρες όνομά του είναι Φίλιππος Τσαγκρίδης - Παναγόπουλος, είναι γόνος εφοπλιστών και το πανελλήνιο τον γνώρισε από την πολυετή σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου

Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Menlo στην Καλιφόρνια διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικών και διεθνών σπουδών και έχει μεταπτυχιακό στις ναυτιλιακές σπουδές. 

Όπως έχει γίνει γνωστό αγαπά πολύ τη σύγχρονη τέχνη και φαίνεται πως αυτή η αγάπη πηγάζει από τη μητέρα του, Ειρήνη Παναγοπούλου, η οποία ασχολείται και με τη συλλογή έργων τέχνης.

Τα καυτά φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα και η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα, η οποία ανταλάσσει καυτά φιλιά με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Τσαγκρίδη, σε νυχτερινή τους έξοδο σε γνωστό γκέι κλαμπ, τα ξημερώματα της Κυριακής (25/2).

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο «Happy Day» ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί. «Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε.

Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στη Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τις δύο παρουσιάστριες: «Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση».

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε unfollow στο Instagram τη Δανάη Μπάρκα

Η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα της Κυριακής (25/2), μετά τον σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία της παρουσιάστριας με τον πρώην σύντροφό της, έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα στο Instagram.

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίστηκαν το 2019 μέσω κοινού τους φίλου και έγιναν ζευγάρι. Χώρισαν το 2021, ωστόσο το καλοκαίρι του 2022 το πρώην ζευγάρι έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης και ταξίδεψαν στη Ρώμη. Τελικά, το 2022 χώρισαν οριστικά. 
 

Η τελευταία αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από περίπου 10 ημέρες είχε αναφερθεί στον πρώην σύντροφό της και συγκεκριμένα στα σχόλια που δέχθηκε, επειδή πήγε στο εστιατόριό του για φαγητό.

Η παρουσιάστρια είπε στον «αέρα» του «Super Κατερίνα» ότι: «Αποφάσισα λοιπόν, Ανδρέα μου και θα το γυρίσω στο αυτοαναφορικό. Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου του Τσαγκρίδη. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social.

Αποφασίζω να πάω στον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί, τώρα αν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω εγώ και βάζω έναν άνθρωπο που αγαπάω και είμαι περήφανη, ένα post στο Instagram. Το τι άκουσα από κάτω, δε μπορείς να φανταστείς».

Η ίδια συνέχισε, διαβάζοντας μερικά από τα μηνύματα που έλαβε. «Πήγαινε παρακάλεσέ τον», «είναι ντροπή σου», «παρακάλα να σε παντρευτεί», «είσαι για κλάματα» κι άλλα πολλά. Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα σχόλια έχουν γραφτεί σε ένα post για ένα μαγαζί ενός ανθρώπου που στο μέλλον μπορεί να είμαι ξανά μαζί είναι δικαίωμά μου. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα», είχε πει η παρουσιάστρια.

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA