Μενού
Η Δανάη Μπάρκα σε νυχτερινή της έξοδο
Δανάη Μπάρκα | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σχολίασαν τον σάλο που προκάλεσε ο στίχος που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος, κατά την εμφάνισή του σε μουσική σκηνή στη Θεσσαλονίκη. 

«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος και η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση. Ο υπουργός Υγείας δημοσίευσε το σχετικό βίντεο και σχολίασε: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: https://vm.tiktok.com/ZGeBXN5np/ δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Ο Άρης Πορτοσάλτε από την πλευρά του εξέφρασε την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού για τους στίχους. «Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης» σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Δανάη Μπάρκα: «Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή;»

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε όλα όσα ειπώθηκαν, αναφέροντας: «Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Δεν ξέρω τη συνέχεια, αλλά μέχρι αυτό που άκουσα, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν…».

Από την πλευρά του, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Η σάτιρα είναι σάτιρα, μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Καταννοώ τον κύριο Γεωργιάδη, σε αυτά που γράφει και στην απάντησή του».

Αντίθετη και με τους δύο ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία επεσήμανε: «Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά νομίζω ότι ο Πάνος Βλάχος τα ξεπέρασε».

«Είναι αυτό που καμιά φορά, τα παλιά τα χρόνια κυρίως, σε άλλα καθεστώτα, είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες που έβγαζαν το άχτι τους μέσα από το τραγούδι. Νιώθω ότι αυτό πήγε να κάνει ο Πάνος Βλάχος» εξήγησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA