Μενού
Ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Night Out»
Ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Night Out» | Glomex
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης (21/11) η εκπομπή «Night Out» στο Mega με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και ο Γιάννης Μπέζος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας και παραδέχθηκε ότι υπήρξαν φορές που ήταν αδιάφορος με την κόρη του, Ηρώ, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

«Θυμάμαι την μέρα που γεννήθηκε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Όλα τα άλλα πριν διαγράφονται. Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευθύνη γιατί βλέπεις ένα πραγματάκι του οποίου του μέλλον εξαρτάται περισσότερο από εσένα» ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, τονίζοντας ότι ήταν επιεικής και κάποιες φορές αδιάφορος. «Δεν έχω υπάρξει καθόλου αυστηρός. Επιεικής ήμουν. Ίσα ίσα μερικές φορές ήμουν και αδιάφορος, όχι εσκεμμένα, λόγω της δουλειάς μου, αλλά το… ψηλομπάλωσα κάνοντας την αυτοκριτική μου διότι ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω. Αν θέλω να θεωρούμαι ένας καλός πατέρας αυτό έπρεπε να κάνω και όχι δήθεν ότι ενδιαφέρομαι» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

Και εξομολογήθηκε: «Μου παραπονέθηκε ότι δεν την ακούω και το κατάλαβα. Έπρεπε να συμπλεύσω, ήμουν λίγο μακριά. Τα συζητάμε τα πράγματα ανοιχτά και δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA