Ο Γιώργος Λάνθιμος παρακολούθησε τον αγώνα των Λέικερς με τους Φοίνιξ Σανς στην Crypto Arena στο Λος Άντζελες και συντροφιά του είχε την πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας «Poor Things» που σάρωσε στις Χρυσές Σφαίρες, Έμα Στόουν.
Ο σκηνοθέτης και η διάσημη Χολιγουντιανή σταρ παρακολούθησαν τον αγώνα του NBA, ενώ μαζί τους ήταν και ο stand-up κωμικός Ραμί Γιουσέφ.
Άξιο αναφοράς είναι ότι η Έμα Στόουν φορούσε καπέλο με το σήμα των Φοίνιξ Σανς, δείχνοντας την προτιμησή της.
Γιώργος Λάνθιμος - Έμα Στόουν: Παρακολούθησαν αγώνα στο ΣΕΦ
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν είχαν παρακολουθήσει αγώνα του Ολυμπιακού επί της Μονακό στο ΣΕΦ τον περασμένο Μάιο.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.