Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε χθες (20/01) από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, μετά από «μάχη» που έδινε με προβλήματα υγείας, σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους, στους συνεργάτες και όλους όσοι τον αγάπησαν για τη μουσική του.
Ο Χάρης Κωστόπουλος υπήρξε κουμπάρος με τον Βασίλη Καρρά, ενώ τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατό του κοινοποίησε η οικογένειά του. Με νέα της ανάρτηση, ενημέρωσαν σχετικά και για την κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.
Η κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (23/01), στις 10:00 το πρωί, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, με επιθυμία της οικογένειάς του, αντί στεφάνων, να είναι η ενίσχυση του Συλλόγου «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Χάρης Κωστόπουλος: Η ανάρτηση της οικογένειάς του
«Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.