Μενού
Η Σίσσυ Χρηστίδου σε νυχτερινή της έξοδο
Σίσσυ Χρηστίδου | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ)
  • Α-
  • Α+

Τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο Night out και δήλωσε πως έχει υπάρξει «ανελέητα σκληρή» με συνεργάτη και πως είναι «σκύλα» στη δουλειά της, σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου διαφώνησε με ορισμένες φράσεις που είπε η Ναταλία Γερμανού και σημείωσε ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για του παρουσιαστές.

«Μου έρχεται μια έκφραση που είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κοίταξε πόσο συμφωνώ σήμερα με τον φίλο μου. Νομίζω ότι λίγοι παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση θα μπορούσαν να πούνε αυτό που είπε η Ναταλία και να μην γίνει τίποτα. Να κάνουν μία τέτοια παραδοχή -που της βγάζω το καπέλο προσωπικά, που μίλησε με τέτοια ειλικρίνεια για τη συνθήκη αυτή- και να μην πειράξει κανέναν αυτό. Αν το είχε κάνει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Σε σχέση με τη δήλωσή της αυτό που δεν μου άρεσε είναι αυτό που του είπε ότι δεν είσαι καλός. Το δεν ταιριάζουμε το ακούω, το δεν λειτουργεί η χημεία μας το ακούω. Πολλές φορές μπορεί με έναν άνθρωπο που με εμένα κουμπώνει και περνάμε φανταστικά, μπορεί με άλλους να μην ταιριάζει. Το να λες σε έναν άνθρωπο εγώ δεν τον βρίσκω καλό γιατί μπορεί να μην είναι με τη δική σου οπτική και να που της έδωσε εκείνο που αυτή εκτιμούσε. Το δεν ταιριάζουμε και δεν λειτουργεί η χημεία μας είναι πολύ θεμιτό. Υπάρχουν ομάδες που αλλάζουν τις παρέες τους κάθε χρόνο και υπάρχουν ομάδες που είναι πιο σταθερές και δεν θέλουν να αλλάζουν συνεργάτες» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA