Το Παρά Πέντε είναι μια σειρά που έχουμε δει όλοι άπειρες φορές και όμως είκοσι χρόνια μετά, «ξεψαχνίζοντας» την, ανακαλύπτουμε νέες λεπτομέρειες που δεν είχαμε πάρει πρέφα στο παρελθόν.
Στο ξεκαρδιστικό επεισόδιο της σειράς που βλέπουμε την Αμαλία Αντωνοπούλου (Ζέτα Μακρυπούλια) να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο, αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά τους μουσικούς που την απαρτίζουν θα δει μια γνώριμη φιγούρα να παίζει κρουστά.
Διαβάστε ακόμα: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση: Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πότε επιστρέφει το «Παρά Πέντε»
Ο λόγος, για τη Ματούλα Ζαμάνη. Όπως επισημαίνει η ΕΡΤ, όλοι οι καλλιτέχνες καλέστηκαν από την παραγωγή και στο επεισόδιο έπαιζαν κανονικά live μουσική. Δεν ήταν δηλαδή απλώς κομπάρσοι, όπως και η αγαπημένη μας τραγουδίστρια.
- Σοκαριστικό challenge θανάτου με μπέργκερ: Οι ειδικοί εξηγούν στο Reader γιατί οι νέοι φτάνουν ως εκεί
- «Σαμαρά, ξέρεις εσύ»: Ο Πάνος Καμμένος επέστρεψε με αινιγματική φωτογραφία
- Όταν ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να καθιερώσει τον πολιτικό γάμο και ένα ξεχασμένο «ερωτικό» σκάνδαλο
- Ο Λιάγκας έστειλε εξώδικο στον Λαζόπουλο: «Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.