Μενού
Ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη
Ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Με μία φωτογραφία και ένα χαρακτηριστικό emoji, η Ελένη Βουλγαράκη έδωσε τη δική της απάντηση στα ψευδή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως ο Φώτης Ιωαννίδης φέρεται να βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά την αναμέτρηση της Εθνική με τη Γεωργία.

Με μία φωτογραφία του συντρόφου της και το χαρακτηριστικό emoji, το οποίο ζητάει να κάνει κάποιος ησυχία, η παρουσιάστρια στάθηκε δίπλα στον Φώτη Ιωαννίδη και για όσους καταφέρονται εναντίον του.

Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε νωρίτερα, σήμερα πως θα προσφύγει δικαστικά απέναντι σε όλους όσοι διακίνησαν την ψευδή πληροφορία ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ανάρτηση Βουλγαράκη για Ιωαννίδη
Ανάρτηση Βουλγαράκη για Ιωαννίδη | Instagram - @voulgaraki_el

Η απάντηση του Φώτη Ιωαννίδη

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και διεθνής, Φώτης Ιωαννίδης, απάντησε στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι πρόκειται για τον παίκτη της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πριν από τον αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Ιωαννίδης, με story του στο Instagram, υπογραμμίζει πως «θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όλων όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όλων όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου» σημειώνει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Ανάρτηση Φώτη Ιωαννίδη στο Instagram
Ανάρτηση Φώτη Ιωαννίδη στο Instagram | Instagram - @fotio.7
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA