Μενού
Η Κάιλι Τζένερ σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι
Η Κάιλι Τζένερ με φόρεμα αλά Μέριλιν Μονρόε | Instagram @kyliejenner
  • Α-
  • Α+

Η Κιμ Καρντάσιαν φιγούρασε σε όλα τα πρωτοσέλιδα των αμερικανικών -και όχι μόνο- lifestyle μέσων ενημέρωσης, όταν επέλεξε να εμφανιστεί στο Met Gala το 2022. Πώς έφτασε σε συμφωνία για να το φορέσει, τι δίαιτα έκανε, πόσες ημέρες χρειάστηκαν για να βάψει τα μαλλιά της κλπ, ήταν μερικά από τα θέματα που είχαν απασχολήσει τα ρεπορτάζ εκείνων των ημερών.

Σήμερα, τα μέσα για την εμφάνισή της αλά Μέριλιν Μονρόε απασχολεί η μικρότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ. Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο σόου της Εβδομάδας Μόδας του Schiaparelli στο Παρίσι, φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της.

Το εν λόγω φόρεμα μοιάζει πολύ σε εκείνο που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε, όταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Κένεντι για τα γενέθλιά του. Η Κάιλι Τζένερ δεν φόρεσε το ίδιο φόρεμα, που είχε η Μέριλιν Μονρόε και εκτίθεται πλέον σε μουσείο, αλλά ένα που του έμοιαζε πολύ κι είχε ελαφρώς πιο ανοιχτό ντεκολτέ.

Το κοινό αποθέωσε την Κάιλι Τζένερ

 

Η σταρ μοιράστηκε μάλιστα, βίντεο με την εμφάνισή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, με το κοινό της να την αποθεώνει στα σχόλια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA