Μενού
Η Ριάνα στο εξώφυλλο του περιοδικού Interview
Η Ριάνα στο εξώφυλλο του περιοδικού Interview | (Instagram @interviewmag)
  • Α-
  • Α+

Σκληρή κριτική δέχθηκε η Ριάνα, η οποία φωτογραφήθηκε ως καλόγρια για εξώφυλλο περιοδικού, με τους επικριτές της να κάνουν λόγο για «απάνθρωπο» και «εξευτελιστικό» εξώφυλλο, αναφέροντας ότι η σταρ κοροϊδεύει τη θρησκεία. 

Η επιλογή των ρούχων της τραγουδίστριας στο εξώφυλλο του περιοδικού Interview προκάλεσε την έντονη αντίδραση της χριστιανικής κοινότητας, όπως αναφέρει η Mirror. Η 36χρονη Ριάνα αναδεικνύει τις καμπύλες της φορώντας μια ασπρόμαυρη στολή, το παραδοσιακό ένδυμα που φορούν οι μοναχές. Στην εμφάνισή της πρόσθεσε έντονο κόκκινο κραγιόν και άφησε το πουκάμισό της ξεκούμπωτο, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Αγαπώ τη Rihanna, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή με τη σεξουαλικοποίηση των θρησκευτικών αναπαραστάσεων» σχολίασε ένας από τους επικριτές της φωτογράφισης και άλλοι έγραψαν: «Κοροϊδεύει τη θρησκεία», «Κουράστηκα τόσο πολύ με όλες αυτές τις ανίερες εικόνες», «Δεν είναι αυτό βλασφημία;», «Απάνθρωπο και εξευτελιστικό να βλέπεις τον χριστιανισμό να χλευάζεται συνεχώς».

Αρκετοί θαυμαστές κατακεραύνωσαν τον κόσμο της μόδας στο σύνολό του και αναρωτήθηκαν γιατί η Ριάνα «επέλεξε να κοροϊδέψει τη θρησκεία».

Το εξώφυλλο του περιοδικού με τη Ριάνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA