Χθες Κυριακή (26/10) η Ιωάννα Τούνη έκανε μια ανάρτηση με άρωμα καλοκαιριού ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο, όπως έγραψε, με τον γιο της, Πάρη, στην αγκαλιά της.
Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, ανέβασε μερικές φωτογραφίες που είχε τραβήξει το καλοκαίρι όταν βρισκόταν στην Ίμπιζα και στις οποίες φοράει ένα κατακόκκινο αποκαλυπτικό κόκκινο μπικίνι.
Διαβάστε επίσης - Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει στον φακό με λευκό μπλουζάκι ενώ πλένει πιάτα
Μάλιστα, η γνωστή influencer έκανε ένα πρόχειρο γκάλοπ ζητώντας από τους followers της να ψηφίσουν την καλύτερη λήψη.
«Είμαι αεροδρόμιο με Πάρη αγκαλιά μου να κοιμάται και καθυστέρηση πτήσης… Και ψάχνοντας καλοκαιρινό αρχείο συνειδητοποίησα ότι αυτή η τέλεια φωτογραφία έμεινε στα drafts γιατί δεν μπορούσα να διαλέξω 1 ή 2 πρώτη. Τελικά επέλεξα σωστά; Ποια προτιμάς;», έγραψε η Ιωάννα Τούνη και τα emojis καρδούλες έπεσαν «βροχή» στα σχόλια με τους followers να την αποθεώνουν.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.