Μενού
Η Καλομοίρα στην εκπομπή «The 2Night Show»
Η Καλομοίρα στην εκπομπή «The 2Night Show» | (ΑΝΤ1)
  • Α-
  • Α+

Η Καλομοίρα ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (20/3) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της, που μοιράζεται ανάμεσα σε δύο ηπείρους, για τον άντρα της ζωής της, την καθημερινότητα με τα παιδιά της, αλλά και την καριέρα της, που είναι έτοιμη να συνεχίσει, αφού μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο, είπε: «Με τον Γιώργο τα φτιάξαμε στο Πιο Πολύ Την Κυριακή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε.

«Πριν κάνω παιδιά, ήθελα να κάνω πράγματα στην Αμερική, να κάνω παγκόσμια καριέρα. Όταν όμως έκανα τα παιδιά, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Σκεφτόμουν ότι αυτό θα μου πάρει χρόνο από τα παιδιά και ήμουν πολύ ευγνώμων που μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπάω έστω και στην Ελλάδα. Έτσι, δεν ψάχνω άλλο πια» είπε για την επιθυμία της να κάνει παγκόσμια καριέρα.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα», παραδέχτηκε η Καλομοίρα.

Καλομοίρα: «Ήθελα να ξαναπάω στην Eurovision»

Αποκάλυψε επίσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πικρία της γιατί η ΕΡΤ δεν της ξαναέκανε πρόταση για τη Eurovision όπως στην Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά.

«Περίμενα ότι η ΕΡΤ θα μου πρότεινε να ξαναπάω στη Eurovision, γιατί και εγώ και η Έλενα και ο Σάκης πήραμε την 3η θέση και σε αυτούς ξαναέγινε πρόταση και ξαναπήγαν», αποκάλυψε η Καλομοίρα.

Μιλώντας για τη Μαρίνα Σάττι και την Eurovision, είπε: «Πιστεύω ότι η Μαρίνα Σάττι κάνει κάτι διαφορετικό και το τραγούδι της είναι πολύ καλό, θα τα πάει πολύ καλά στην Eurovision. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA