Μενού
Ο Travis Scott
Ο Travis Scott ερμηνεύει | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μετά το βίντεο με την Κέλι Ρόουλαντ να τσακώνεται με υπάλληλο ασφαλείας στο κόκκινο χαλί στις Κάννες, ένα ακόμη ευτράπελα σημειώθηκε στο φεστιβάλ, όταν οι ράπερ Travis Scott και Tyga ήρθαν στα χέρια.

Στα βίντεο που ήρθαν σήμερα (24/5) στη δημοσιότητα, φαίνονται οι δύο τραγουδιστές να αρπάζονται, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, και να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές. Όπως έγινε γνωστό, τα πλάνα «έρχονται» από πάρτι του φεστιβάλ στις Κάννες το προηγούμενο βράδυ.

Κάννες: Τι έχει γίνει γνωστό για τον καβγά μεταξύ του Travis Scott με τον Tyga

Στον καβγά, σύμφωνα με το TMZ, ενεπλάκησαν ο σύντροφος της Σερ, Αλεξάντερ Έντουαρντς  και ο παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα 808 Mafia, ενώ εκτυλίχθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, Ρίτσι Ακίβα.

Πηγές που επικαλείται το TMZ ανέφεραν, ότι ο καβγάς ξεκίνησε όταν Travis Scott και Tyga βρέθηκαν στη σκηνή πίσω από το DJ booth. Κάποια στιγμή, ο Ακίβα πήρε το μικρόφωνο έδωσε τα εύσημά του στους δύο ράπερ.

Ο Scott φέρεται να εκνευρίστηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, που «τον έβαλαν στο ίδιο τσουβάλι με τον Tyga», πλησίασε την ασφάλεια του δεύτερου ράπερ, απειλώντας την, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με τον παραγωγό, Southside.

Εκείνη την ώρα ξέσπασε και ο καβγάς. O Southside και ο σύντροφος της Σερ άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, στην αρχή απλά σπρώχνοντας. Στα βίντεο με τον καβγά, η Daily Mail αναφέρει ότι το ξύλο «έπεσε» ανάμεσα στον Scott και τους βοηθούς του Tyga και του Έντουαρτς.

Παράλληλα, το TMZ επιβεβαιώνει το παραπάνω, γράφοντας: «Μας είπαν ότι στην πραγματικότητα ήταν οι βοηθοί του Έντουαρντς και του Τάιγκα που χτυπούσαν τον Τράβις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA