Μενού
Η Λουκία Παπαδάκη στην εκπομπή «Στούντιο 4»
Η Λουκία Παπαδάκη στην εκπομπή «Στούντιο 4» | (Glomex / ΕΡΤ)
  • Α-
  • Α+

Η Λουκία Παπαδάκη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης (26/3) στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της.

«Είναι πολλά χρόνια που ο γιος μου δεν με έχει ανάγκη» εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός, προσθέτοντας «τον προετοίμασα να φύγει από δίπλα μου». «Ο γιος μου είναι 25 χρονών, δεν με έχει πολλά χρόνια άμεσα ανάγκη. Είναι εξαιρετικό αυτό. "Μάνα νομίζω ότι περνάς την καλύτερη φάση της ζωής σου, φτου ξ' ελευθερία!" μου λέει διότι με το που έφυγε για το πανεπιστήμιο, τελείωσε, αυτό ήταν έφυγε από το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ. Δεν σπούδασε στην Αθήνα, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα, τελείωσε και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό, μια χαρά!

Είμαι μια χαρά, γι' αυτό τον ετοίμασα, για να φύγει. Τον βοήθησα να ανοίξει τα φτερά του και να μεγαλώσει τα πατουσάκια του για να περπατήσει. Όλο αυτό δεν είναι πολύ "ελληνικό" , το αναγνωρίζω και το αναγνωρίζω και στον γιο μου που είναι ένα αλλιώτικο παιδί αλλά και σε μένα που δεν είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κάνω κάτι στο σημαντικότερο πλάσμα της ύπαρξής μου και του κόσμου όλου, θα κάνω κάτι το οποίο εγώ... Εγώ πέρασα δύσκολα όταν άνθρωποι προσπάθησαν να με ζουλήξουν, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό στον γιο μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA