Μενού
Μάικλ Ντάγκλας
Μάικλ Ντάγκλας | Willy Sanjuan/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Ο Μάικλ Ντάγκλας εμφανίστηκε στην εκπομπή του PBS, «Finding Your Roots», με σκοπό να μάθει περισσότερα για το γενεαλογικό του δέντρο, αλλά μάλλον δεν περίμενε ότι θα ανακάλυπτε ότι η συνάδελφός του, Σκάρλετ Γιόχανσον, είναι μακρινή ξαδέρφη του. 

Ο παρουσιαστής Δρ. Χένρι Λούις Γκέιτς Τζ. έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του πολλούς celebrities και με τη βοήθεια του DNA φέρνει στο φως περισσότερες πληροφορίες για τις «ρίζες» τους.

Στην περίπτωση του Ντάγκλας και της Γιόχανσον διαπιστώθηκε ότι είναι μακρινά ξαδέρφια αφού «μοιράζονται πανομοιότυπους κλάδους DNA σε τέσσερα διαφορετικά χρωμοσώματα».

Οι κλάδοι του κοινού DNA των δύο ηθοποιών «εμφανίζονται στις μητρικές γραμμές της Γιόχανσον, οι οποίες εκτείνονται σε εβραϊκές κοινότητες της Ανατολικής Ευρώπης», είπε ο παρουσιαστής, όπως αναφέρει το People

Ο Ντάγκλας δεν πίστευε στα αυτιά του και απάντησε στον Γκέιτς Τζ.: «Πλάκα μου κάνεις; Είναι εκπληκτικό. Μια χαρά. Αυτό είναι φοβερό».

Μάλιστα, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να ξανασυναντηθεί με την… ξαδέρφη συνάδελφό του, με την οποία το 2019 είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA