Μενού
Ο Ηλίας Ψινάκης σε κηδεία
Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Ηλίας Ψινάκης | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό, Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία άφησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από σύντομη νοσηλεία.

Με την ανάρτησή του στο Twitter, αποκάλυψε μία ιστορία τους, όταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια, είχε χρειαστεί να μπει και πάλι στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε.

Όπως είπε, με τη Μαίρη Χρονοπούλου, για την οποία μίλησαν όλοι με τα καλύτερα λόγια, είχαν πάει μαζί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου εκεί φρόντισε, παρά την κατάστασή της, να «ανάψει τα αίματα» και να δημιουργήσει μία θετική ατμόσφαιρα για τους εργαζόμενους.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανάρτηση Ψινάκη

«Πόσες δεκαετίες με γλέντια, δόξες και ξενύχτια αλλά και πόσες μέρες, εβδομάδες, μήνες, έχω περάσει μαζί σου στα νοσοκομεία, χωρίς να χάσεις ποτέ το χιούμορ σου!

Όταν είχες καεί ολόκληρη στο Θριάσιο, που ξεροστάλιαζα στο δωμάτιο σου, τραγούδαγες στις νοσοκόμες «του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω» και με έδειχνες και πόναγες και γέλαγες.

Τελικά με ένα σκαλοπάτι τα κατάφερες και μου την έκανες. Βουτάω το πρώτο αεροπλάνο και έρχομαι να σου πω αντίο.

Να μου φιλήσεις όλα τα φιλαράκια μας που μας περιμένουν.

Σ’ αγαπάω πολύ!»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA