Μενού
Η Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη | (Instagram @mairiboo)
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου στα MAD VMA 2024 στο Tae Kwon Do προκειμένου να δώσει βραβείο μαζί με τον Fipster. 

Η επιχειρηματίας και Youtuber έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σχετικά με την «καριέρα» του Απόστολου Λύτρα που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων.

«Νιώθω ότι εντελώς λάθος ο τόπος για αυτή την κουβέντα. Είμαστε πολύ στραφταλιζέ εδώ για να σχολιάσουμε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα,  που είναι κάτι πολύ σκοτεινό και απασχολεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Η έμφυλη βία, εννοώ. Θα προτιμούσα σε αυτές τις περιπτώσεις να είμαστε όλοι με την πλευρά του θύματος, χωρίς κανένα αλλά… Γιατί ό,τι πούμε μετά το αλλά, ακυρώνει ό,τι έχει ειπωθεί νωρίτερα. Είμαστε με το θύμα αλλά… είναι “πολύ στεναχωρημένος ο συγκεκριμένος”.

Νομίζω ότι δίνει εντελώς λάθος μήνυμα στην κοινωνία, γενικά τέτοιες δηλώσεις. Δεν το προσωποποιώ. Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά". Είμαστε με το θύμα. Τελεία. Δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA