Μενού
Μαρία Ηλιάκη - Νίκος Μουτσινάς
Μαρία Ηλιάκη - Νίκος Μουτσινάς | (Φωτογραφία αρχείου NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου αποτελούν ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα διάσημων Ελλήνων που κάποτε υπήρξαν αχώριστοι και σήμερα έχουν κόψει και την καλημέρα. 

Οι δυο τους αποτέλεσαν στο παρελθόν ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση, που είχαν αναπτύξει μία μοναδική χημεία, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Τους συνέδεε μία πολύ δυνατή φιλία, η οποία δεν υφίσταται πλέον. 

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello το 2019, ο παρουσιαστής είχε πει: «Η Μαρία ήταν ένα σημαντικό -ίσως το πιο σημαντικό- και μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι που σέβομαι και σκέφτομαι με πολύ μεγάλη αγάπη. Είπα προηγουμένως ότι κάνω οικογένειες, και η Μαρία ήταν οικογένειά μου.

Ρήξεις γίνονται σε κάθε οικογένεια. Με τη Μαρία βρεθήκαμε τηλεοπτικά, στην ίδια δουλειά, για είκοσι χρόνια, αλλά είχαμε και τριάντα χρόνια κοινής ζωής, το οποίο με έχει χαρακτηρίσει.

Δεν είναι κάτι που δεν αποδέχομαι ή θέλω να ξεχάσω. Όντως, δεν βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια, κι αυτό το αποκάλυψε η ίδια όταν τη ρώτησαν αν γνώριζε ότι θα κάνω εκπομπή και απάντησε: "Κάτι έχω ακούσει. Δεν έχουμε μιλήσει". Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει και το σέβομαι. Όμως εγώ δεν έχω μάθει να μιλώ και να εξηγώ τις προσωπικές μου σχέσεις. Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα από αυτά ήταν κι αυτό. Δεν θα πω το λόγο, είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν χρειάζεται να το κοινοποιήσω».

  • Μαρία Ηλιάκη - Νίκος Μουτσινάς

Ένα από τα «αχτύπητα» δίδυμα της ελληνικής showbiz υπήρξαν για πολλά χρόνια η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς. Οι δυο τους ξεκίνησαν την κοινή τηλεοπτική τους πορεία το 2005 στην εκπομπή «Κους Κους το μεσημέρι» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Η τηλεοπτική τους χημεία έγινε αντιληπτή από την πρώτη στιγμή. 

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη ανέλαβαν την παρουσίαση του «Δέστε τους» στον Alpha που έμελλε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της απογευματινής ζώνης. 

Η φιλία τους είχε γίνει πλέον πολύ δυνατή, με τους δύο παρουσιαστές να είναι αχώριστοι. Το 2016 συνεργάστηκαν ξανά στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους», ωστόσο λόγω χαμηλών νούμερων τηλεθέασης η εκπομπή ολοκληρώθηκε πρόωρα στις αρχές του 2017 και τότε οι τηλεοπτικοί δρόμοι του διδύμου χώρισαν και έκτοτε δεν έχουν συνεργαστεί ξανά. 

Η φιλία τους ανήκει στο παρελθόν, με τους δύο παρουσιαστές να μην δείχνουν πρόθεση να συνυπάρξουν ξανά σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό.

«Με τη Μαρία δεν μιλάμε, αλλά όχι ότι είμαστε μαλωμένοι. Δεν έχουμε επικοινωνία. Δεν έχουμε τσακωθεί δεν της έχω κάνει κάτι ούτε μου έχει κάνει κάτι. Απλά νομίζω πως το “Ξαναδέστε τους” ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ήταν όλο λίγο περίεργο, δεν ήταν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει την περίοδο που έγινε. Δεν μπορώ να μετανιώνω, βαριέμαι» δήλωνε -μεταξύ άλλων- τον Δεκέμβριο του 2020 ο Νίκος Μουτσινάς για εκείνη την εποχή.

  • Μαίρη Συνατσάκη - Σπύρος Σαμοΐλης

Η youtuber και επιχειρηματίας Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Σαμοΐλης έκανε κολλητή παρέα για πάρα πολλά χρόνια. Εκείνος μάλιστα είχε επιμεληθεί πολλά από τα hair looks της παρουσιάστριας. 

Οι δυο τους ξαφνικά όμως σταμάτησαν να κάνουν παρέα, χωρίς κανείς από τους δύο να έχει αποκαλύψει ποτέ τον λόγο.

Η youtuber μάλιστα απαντώντας σε ερωτήσεις που είχε δεχθεί από τους ακολούθους της, είχε πει «Για μια φιλική σχέση που ήταν τόσα χρόνια και τόσο έντονη, το να δώσω λεπτομέρειες είτε εγώ, είτε εκείνος, θα ήταν πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Γιατί για να βλέπετε ότι σε αυτή τη φάση δεν κάνουμε παρέα, σημαίνει ότι δεν συνέβη κάτι απλό».

  • Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου γνωρίστηκαν κατά τη συμμετοχή τους στο πρώτο «My Style Rocks» το 2017 και ξεκίνησαν να κάνουν πολύ στενή παρέα μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. 

Και οι δύο από τη Θεσσαλονίκη περνούσαν κάθε μέρα μαζί, με τις αναρτήσεις στα social media από τις βόλτες, τις εξόδους και τα ταξίδια τους να μονοπωλούν τα προφίλ τους. 

Ωστόσο, οι δυο τους σήμερα δεν λένε ούτε καλημέρα. Η Ιωάννα Τούνη είχε απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της μέσω ενός q&a στο instagram και αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης της με την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν μαλώσαμε. Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα. Η “κολλητή” μου έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι στα δικαστήρια για το “ροζ” βίντεο».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε δηλώσει ότι την ενοχλούσε που τα Media την παρουσίαζαν ως «πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη». «Είναι κάτι που δεν μου αρέσει γιατί είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου έχω την προσωπικότητα μου και βγήκαμε από το ίδιο παιχνίδι. Το ότι η Ιωάννα έχει περισσότερους followers και περισσότερη απήχηση γούστο της και καπέλο της, μπράβο της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ δεν είμαι η Βρισηίδα που έχω την δικιά μου απήχηση και την δική μου προσωπικότητα.

Αυτό να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί έχω δική μου προσωπικότητα και είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου που έχω κάνει τόσα πράγματα στην ζωή μου και συνεχίζω να κάνω. Σίγουρα είναι ένας τίτλος για τα κλικς γιατί έχει απήχηση η Ιωάννα, πουλάει η Ιωάννα και είναι λογικό. Αλλά μειώνει έτσι εμένα που έχω προσωπικότητα και την δείχνω κάθε μέρα στο Instagram και στην ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Διαβάστε ακόμα: 

Η Λευκωσία και οι άνθρωποί της: Οδοιπορικό στην τελευταία διχοτομημένη πρωτεύουσα της Ευρώπης

Τα πιο βαριά κύπελλα στον κόσμο – Ποιο αθλητικό τρόπαιο ζυγίζει 248 κιλά

Το νησί του Αιγαίου με τις 92 παραλίες - Η μία κόβει τη θάλασσα στη μέση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA