Μενού
madonna
Μαντόνα | (AP Photo/Kin Cheung)
  • Α-
  • Α+

Η Μαντόνα, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λος Άντζελες το βράδυ της Δευτέρας (5/3), μίλησε στους θαυμαστές της για την περιπέτεια υγείας της το περασμένο καλοκαίρι. Η «βασίλισσα της ποπ» μίλησε για την βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε στη ΜΕΘ και πιστεύει ότι μίλησε στον Θεό.

«Ήταν παράξενο πράγμα να μην αισθάνομαι τελικά ότι έχω τον έλεγχο. Έχω πέσει από άλογα και έχω σπάσει πολλά κόκκαλα. Έχω ένα ισχίο από τιτάνιο. Θέλω να πω, ο κατάλογος συνεχίζεται, αλλά τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει».

Όπως αναφέρει το Fox News, που επικαλείται το People, η Μαντόνα αμέσως μόλις ξύπνησε από το τεχνητό κόμμα που βρισκόταν για τέσσερις ημέρες, η πρώτη της λέξη ήταν όχι.

Η Μαντόνα περιέγραψε την περιπέτεια υγείας της ως μια «εμπειρία κοντά στον θάνατο». «Δεν αστειεύομαι. Ήταν αρκετά τρομακτικό. Προφανώς, δεν το ήξερα για τέσσερις ημέρες, επειδή ήμουν σε τεχνητό κώμα. Αλλά όταν ξύπνησα, η πρώτη λέξη που είπα ήταν "Όχι". Τέλος πάντων, αυτό μου λέει η βοηθός μου. Είμαι αρκετά σίγουρη ότι ο Θεός μου έλεγε: "Θέλεις να έρθεις μαζί μας; Θέλεις να πας από εδώ;" Και εγώ είπα, 'Όχι».

Η Μαντόνα μίλησε και για τον γιατρό της, ο οποίος βρισκόταν στη συναυλία, αναφέροντας πως είναι ένας «πολύ ξεχωριστός άνθρωπος». Τέλος, ευχαρίστησε τα παιδιά της που τη βοήθησαν να τα καταφέρει, δουλεύοντας σκληρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA