Μενού
Μάρα Δαρμουσλή
Μάρα Δαρμουσλή | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στο «Happy Day» για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και τα συναισθήματα που έχει νιώσει έκτοτε, αλλά και το πώς είχε νιώσει όταν είχε γίνει για πρώτη φορά μανούλα. 

Ακόμα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο που έχουν ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος της, στον θηλασμό, αλλά και στη διατροφική διαταραχή που είχε η ίδια περάσει στο παρελθόν.

«Μια γυναίκα θέλει δύο χρόνια μετά τη γέννηση για να έρθουν οι εγκεφαλικές λειτουργίες της στα ίσια τους. Έχω ηρεμήσει, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί. Ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος, ο οποίος συμμετέχει ενεργά», είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή. 

«Με τον Άγγελο πάθαινα ιλίγγους, ακροφοβίες και υψοφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ώρες ώρες ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός. 

«Ο άντρας μου με βοήθησε απίστευτα πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του», τόνισε.

Μιλώντας για τον μεγάλο της γιο, ο οποίος είναι 18 ετών, η Μάρα Δαρμουσλή ανέφερε: 

«Ο Άγγελος θέλει να μιλάει μετά τα μεσάνυχτα για τους προβληματισμούς του και είχε καλή επικοινωνία με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος. Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε "γιατί δεν μου κάνεις κι εμένα;". Θέλει μικρά πράγματα, τα οποία δείχνουν λίγο σκέψη, λίγο έννοια».

«Ο θηλασμός αφορά στη μαμά και στο παιδί. Με ρώτησαν κάποιοι μέχρι πότε θα το θηλάζω. Έλαβα σεξιστικά σχόλια από άνδρα, αλλά όσον αφορά τα σχόλια από γυναίκες δεν υπήρξε ούτε ένα αρνητικό», δήλωσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός. 

Τέλος, μιλώντας για τη διατροφική διαταραχή με την οποία ήρθε αντιμέτωπη στο παρελθόν η Μάρα Δαρμουσλή επεσήμανε: 

«Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα. Όταν το ξεπεράσεις, δεν το βλέπεις από μακριά. Καταλαβαίνεις ότι ήταν ένα κομμάτι του εαυτού σου. Παλιά δεν το καταλάβαινα. Τώρα συμπορεύομαι με αυτό». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA