Μενού
Μαρία Δαρσινού και Κώστας Σλούκας
Μαρία Δαρσινού και Κώστας Σλούκας | Instagram
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Σλούκας, πέρα από πρωταθλητής Ευρώπης, στέφθηκε και MVP του Final 4 στη φετινή Euroleague ενώ ο ίδιος αφιέρωσε το τρόπαιο στη σύζυγο, την κόρη και τους φίλους του.

Εδώ και μερικά χρόνια, η Μαρία Δαρσινού μοιράζεται τη ζωή της με τον διεθνή του Παναθηναϊκού, έχοντας μαζί ένα παιδί, και μοιάζοντας ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα.

Το υπέροχο ζευγάρι είχε «σφραγίσει» τη σχέση τους τον Ιούνιο του 2021, όταν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Γλυφάδα, με παρόντες φίλους και συγγενείς, λίγους μήνες πριν υποδεχτούν την κόρη τους.

Λίγους μήνες μετά το 2023, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, το ζευγάρι πραγματοποίησε και θρησκευτικό γάμο.

Φυσικά, ο Κώστας Σλούκας δεν αμέλησε να τιμήσει την υποστήριξη της Μαρίας Δαρσινού, όταν είχε δώσει στον Παναθηναϊκό το εισιτήριο για το Final 4 της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης.

«Πετώντας» από χαρά, ο Κώστας έτρεξε προς τις κερκίδες, γεμίζοντας με φιλιά και αγκαλιές τη Μαρία.

@euroleague

Sloukas celebrates with his family after helping @Panathinaikos BC after helping the greens reach Final Four 🫶☘️ #finalfour #playoffs #celebration #euroleague #oaka #athens

♬ som original - SK Music🎧

Αυτή τη φορά η σύζυγος του Κώστα Σλούκα δεν ταξίδεψε στο Βερολίνο για τον τελικό γιατί περιμένει το δεύτερο παιδί τους. Ωστόσο, ο αρχηγός του Παναθηναικού αφιέρωσε το τρόπαιο σε εκείνη, την κόρη τους αλλά και τους φίλους του ανεβάζοντας φωτογραφίες σε story στο Instagram.

Κώστας Σλούκας: Η σύζυγος και η κόρη του
Η σύζυγος και η κόρη του Κώστα Σλούκα | kos_slou/Instagram

Και φυσικά η Μαρία Δαρσινού το γιόρτασε πανηγυρικά, ανεβάζοντας ένα story λογαριασμού του Instagram, με τον τίτλο MVP του Κώστα Σλούκα, και τη λεζάντα να γράφει «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα».

Το story της Μαρίας Δαρσινού
Το story της Μαρίας Δαρσινού | Instagram

Δείτε ακόμα: 

Τα καρφιά Τσιόδρα για Μελέτη και η Λατινοπούλου από το πουθενά

Το ξεχωριστό story του Κώστα Σλούκα με τους κολλητούς του μετά τον τελικό

Τα ονόματα των κριτών για το Cash Kitchen και οι δύο κυρίες που θέλει ο AΝΤ1

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA