Μενού
Matthew-Perry
Matthew Perry | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Έκλεισε και επισήμως πλέον η έρευνα για τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι από Τα Φιλαράκια. Η υπόθεση έκλεισε τρεις μήνες μετά αφού ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την 28η Οκτωβρίου. 

Το κλείσιμο της έρευνας επιβεβαιώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα  του Λος Άντζελες στο People, με τον ιατροδικαστή της κομητείας να αναρτά στην ιστοσελίδα πως η υπόθεση είναι πλέον «κλειστή».

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε στο σπίτι του το Σάββατο 21/10/2023 και όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο θάνατος του ήταν τυχαίος και προκλήθηκε από οξείες επιδράσεις κεταμίνης.

Ακόμα επιβεβαιώθηκαν ως περαιτέρω παράγοντες και ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος, καθώς και οι επιπτώσεις της βουπρενορφίνης (ένα φάρμακο για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). 

Στην αυτοψία αναφέρθηκε πως ο ηθοποιός ήταν νηφάλιος για 19 μήνες και είχε λάβει τελευταία φορά θεραπεία με έγχυση κεταμίνης «μόλις μιάμιση βδομάδα πριν» τον θάνατο του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA