Μενού
Η Νατάσσα Μποφίλιου
Στιγμιότυπο από συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου | NDP Photo / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Διαμαρτυρία για την πρόταση της εισαγγελέως στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, πραγματοποίησε από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, όπου εμφανίζεται, η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, στις 23 Μαρτίου όποτε σημειώθηκε και η διαμαρτυρία, δήλωσε τη στήριξή της τόσο στο ανήλικο θύμα της φρικτής υπόθεσης όσο και στις διαμαρτυρίες, σταματώντας για λίγο τη συναυλία της.

Στο σημείο βρέθηκαν και μέλη του Επιτροπής Αλληλεγγύης για τη 12χρονη στα Σεπόλια, οι οποίοι ανήρτησαν και σχετικό πανό: «Καμία ανοχή στα κυκλώματα trafficking, παιδοβιαστών και στο κράτος που τα συγκαλύπτει».

«Η πρόταση προκάλεσε δικαιολογημένα, μεγάλη κοινωνική αντίδραση. Πάνω απ' όλα προκάλεσε το ερώτημα, πώς είναι δυνατό η συνεύρεση με ένα 11χρονο -τότε- παιδί να μην θεωρείται βιασμός. Έθεσαν στο στόχαστρο την καταγγέλλουσα μητέρα της 12χρονης και, τελικά, εξέπεμψαν μήνυμα σιωπής σε όλα τα θύματα παιδικής κακοποίησης και στις οικογένειες των θυμάτων» είπε μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης.

«Η πεποίθησή μας σε ό,τι αφορά τη μητέρα της 12χρονης, είναι ότι πρόκειται για μία γυναίκα που πάλευε να συντηρήσει μία πολυμελή οικογένεια και έκανε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την καλύτερη διαβίωση των παιδιών και την εκπαίδευσή τους, χωρίς να λαμβάνει υποστήριξη από καμία κοινωνική δομή και αρμόδια αρχή» συνέχισε.

«Καλούμε την κοινωνία σε επαγρύπνηση για την απόφαση του δικαστηρίου, για να μην υπάρξει άλλη μία συγκάλυψη. Απαιτούμε να δικαιωθεί η 12χρονη, να μην μετατραπούν τα θύματα σε θύτες, να μην κατασκευαστεί η ενοχή της μητέρας της ανήλικης επιζήσασας. Καλούμε σε συγκέντρωση στα δικαστήρια την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης» κατέληξε το μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA