Λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους, που θα γίνει σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη έκαναν ένα pre wedding party σε γνωστό εστιατόριο στο Κουκάκι.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο συγγραφέας, Ανδρέας Μέγκος, ο οποίος κοινοποίησε στα social media το μενού, όπως ανέφερε η εκπομπή Buongiorno.
Το μενού περιελάμβανε μους λευκού ταραμά με αυγοτάραχο και λαδοπιτάκια, βελουτέ καραμελωμένου πράσου με κρέμα γραβιέρας, κρουτόν μυρωδικών και απάκι κοτόπουλο.
Γαρίδες κοιλάδος σαγανάκι με κρέμα φέτας και τοματίνια confit, αγιορείτικο σιγομαγειρεμένο φιλέτο σφυρίδας και πατάτες σε βιολογικό ελαιόλαδο και μικρή σαλάτα φινόκιο και γιουβέτσι, short ribs και παλαιωμένη φέτα.
Το γλυκό ήταν μους bitter σοκολάτας με αλάτι βανίλιας και βιολογικό ελαιόλαδο.
Νικόλαος Ντε Γκρες - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Σήμερα ο γάμος τους
Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, μία από τις παλαιότερες και πιο ιστορικές εκκλησίες της πόλης, ενώ οι καλεσμένοι αναμένεται να είναι από 50 – 100, καθώς το ζευγάρι επιθυμεί να είναι μια πολύ λιτή και κλειστή τελετή μόνο για τις οικογένειές τους.
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.