Μενού
Γεωργία Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης
Γεωργία Σιακαβάρα - Κωνσταντίνος Πλεύρης | (NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διέψευσε το δημοσίευμα που τον θέλει να έχει παντρευτεί με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα κάτω από άκρα μυστικότητα. Το πρωί της Πέμπτης (21/12) κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα On Time που ανέφερε ότι ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, τη Δευτέρα 18/12 στην Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού ανέφερε ότι υπήρξε και επικοινωνία με την ηθοποιό, η οποία ανέφερε ότι «ήταν εκεί όλοι όσοι χρειάζονταν». Ο νομικός και η σύντροφός του το βράδυ της Πέμπτης (21/12) διέψευσαν την είδηση του γάμου τους, σε δηλώσεις που έκαναν σε δημόσια εμφάνισή τους.

«Δεν χρειάζεται να πείτε “στα δικά μας”, δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε». Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις που είχαν τα παιδιά του Θάνος και Φένια μέσα από τα social media με τον ίδιο, με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο να απαντά: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς, τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δε τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ».

«Δεν με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δεν με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε από τη δική της πλευρά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Για να το αποσαφηνίσουμε, δεν παντρευτήκατε, έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε» είπε η δημοσιογράφος με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να απαντά: «Ναι, ωραία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA