Μενού
kakouris.JPG
Λεωνίδας Κακούρης. | NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
  • Α-
  • Α+

Θέση για την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» πήρε ο Λεωνίδας Κακούρης, με δήλωσή του προς τα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης τόνισε χαρακτηριστικά πως τόσα χρόνια δεν έδωσε λαβές για σχόλια και θέλει να σταματήσει η αναπαραγωγή και οι εικασίες σχετικά με την απόφασή του να παραιτηθεί από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Επιπλέον, ο ηθοποιός, ευχαρίστησε όλους για το ενδιαφέρον, καθώς και τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης.

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη αντίδραση

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση «Βασιλιάς Λήρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση».

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA