Μενού
Ο Λεωνίδας Κακούρης στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»
Ο Λεωνίδας Κακούρης στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» | (NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ)
  • Α-
  • Α+

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης (3/1) ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την είδηση, αναφέροντας ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι. «Έχουμε μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Το ευχάριστο ή δυσάρεστο θα το κρίνουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Μία παραγωγή που δεν προλάβαμε ακόμα να δούμε και θέλαμε να δούμε τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και το Εθνικό διαφήμισε αρκετά. Μία αιφνιδιαστική αποχώρηση για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους του Λεωνίδα Κακούρη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του βασιλιά Ληρ. Η παράσταση χτιζόταν πολύ καιρό.

Έχουμε μάθει ως δημοσιογράφοι κάποιους αναφερόμενους λόγους, αλλά επειδή η θέση μας είναι λεπτή και δύσκολη, αν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν θελήσουν να μιλήσουν για τους λόγους αποχώρησης, επιλέγουμε να πούμε ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι προς το παρόν» είπε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή.

Αντικαταστάτης του Λεωνίδα Κακούρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα είναι ο Γιάννης Νταλιάνης.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA