Μενού
Ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης
Σταμάτης Γαρδέλης | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
  • Α-
  • Α+

Ο Σταμάτης Γαρδέλης φέρεται να έχει επιστρέψει στο σπίτι του, έπειτα από την πολυήμερη νοσηλεία του στο Δαφνί. Ο Σταμάτης Γαρδέλης έπειτα από δική του πρωτοβουλία αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα της ψυχιατρικής κλινικής όπου και νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσει να βρει και πάλι τις ψυχικές του ισορροπίες και να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει επιστρέψει στο σπίτι του και είναι πολύ καλά.

«Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι μια χαρά τώρα. Μίλησα μαζί του πριν δυο ώρες. Είναι στο σπίτι του, θα τον δω μεθαύριο» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σταμάτης Γαρδέλης: «Με είχαν πνίξει οι σκοτεινές σκέψεις»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε μιλήσει για τη νοσηλεία του στην Α' Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, ενώ νοσηλευόταν. Σε δηλώσεις του στον Αλκίνοο Μπουνιά και στο T-live τα «έβαλε» με δημοσιογράφους που κάλεσαν τη μητέρα του για να τη ρωτήσουν για τη νοσηλεία στο Δαφνί.«Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου… Είμαι καλά, είμαι σε μια οικία και μια σταθερά κατάσταση, με μια περιφρουρούμενη κατάσταση, έχω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους ψυχολόγους…» είχε αναφέρει ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Είσαι ικανοποιημένος από το νοσηλευτικό, το ιατρικό προσωπικό εδώ; «Πάρα πολύ. Δηλαδή, είμαι εκστασιασμένος μπορώ να πω… Ξέρω ΄γω. Με έχει εντυπωσιάσει ο ζήλος, όχι που δείχνουν μόνο σε μένα, αλλά γενικά, που υπερβάλλουν και εαυτόν.  Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια περιφρουρημένη κατάσταση, αισθάνομαι τη σιγουριά των επιστημόνων δίπλα μου και ξεκουράζομαι. Δηλαδή, έχω μπει σε έναν ρυθμό ύπνου… που, δεν κοιμόμουν πριν».

Μπράβο, το είχες ανάγκη. «Ε, βέβαια. Και κάποιες σκοτεινές, μαύρες, δυσοίωνες σκέψεις έχουν λίγο μείνει στην άκρη. Έχω ανακαλύψει… πώς να το πω τώρα, έτσι, το νόημα της ζωής, μέσα από τις πάρα πολλές συνεδρίες που έχω κάνει, έχει σαν να έχει ξαναγεννηθεί μέσα μου μία διάθεση για τα πράγματα και όπως και να πάνε. Θα τα αντιμετωπίσω» είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA