Μενού
Σαρλίζ Θερόν
Σαρλίζ Θερόν | AP
  • Α-
  • Α+

Το Χόλυγουντ και η βιομηχανία του θεάματος γενικότερα είναι ένας χώρος σχετικά προοδευτικός, τουλάχιστον όσον αφορά με τη σεξουαλική ελευθερία και την ταυτότητα φίλου. Ωστόσο, για την εικόνα που προβάλλουν στο κοινό, κάποιοι σταρ ενίοτε έχουν αποκρύψει τις προτιμήσεις τους για να μην «λερώσουν» τα στερεοτυπικά χαρακτηριστικά που τους κάνουν δημοφιλείς. 

Παρακάτω θα δούμε μερικούς σταρ για τους οποίους πολλοί μπορεί να μην ήξεραν ότι είναι bisexual.

Τομ Χάρντι

Ένας από τους πιο «σκληρούς» του σύγχρονου σινεμά, ενσαρκώνει συνήθως τον μπρουτάλ, σαβάζ και no bullshit μαφιόζο, μαχητή, και κακό. Κι όμως, μιλώντας σε συνέντευξή του το 2010, ο Χάρντι επιβεβαίωσε ότι έχει πάει τόσο με άνδρες όσο και με γυναίκες.

«Όταν ήμουν νέος; Φυσικά, ηθοποιός είμαι, τι νομίζατε;. Τα έχω κάνει όλα και με όλους, λατρεύω το ανθρώπινο σώμα, αλλά στα τριάντα μου πια τελείωσα με τους πειραματισμούς. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα σε μία γκέι σχέση που θα χρειαζόμουν στη ζωή μου».

Κρίστεν Στιούαρτ

Η σταρ του Twilight μπορεί ακόμα να φαντάζει στο μυαλό πολλών γιαλοπαρμένη και ρομαντική κοπελίτσα, αλλά όταν βρίσκει την ευκαιρία, δεν αφήνει αμφιβολίες σχετικά με την ομοφυλοφιλία της.

Το διατράνωσε δημόσια το 2015 και αργότερα με αφορμή μία εμφάνιση στο Saturday Night Live, σχολίασε την «εμμονή» του Προέδρου Τραμπ μαζί της, λέγοντας «Είμαι τόσο γκέι, ρε φίλε». Πριν από το coming out, η ηθοποιός είχε ένα ειδύλλιο με τον συμπρωταγωνιστή της στο Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά χώρισαν το 2012 εν μέσω φημών για απιστία.

Κρίστεν Στούαρτ
Κρίστεν Στούαρτ | AP

Χιου Χέφνερ

Ο άντρας στον θρόνο της αυτοκρατορίας του Playboy, ακόμα και να ήταν αυστηρά straight, δεν θα ξέμενε ποτέ από επιλογές, Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν εξερεύνησε τη σεξουαλικότητά του. Έχει φημολογηθεί πως ο μεγιστάνας της pinup βιομηχανίας έχει βρεθεί παραπάνω από μία φορά με άντρες, σύμφωνα με τη βιογραφία Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American Dream.

Χιου Χέφνερ
Χιου Χέφνερ | AP

Σαρλίζ Θέρον

Σύμβολο ερωτισμού για αναρίθμητους άνδρες τις δεκαετίες του '90 και των '00s, η Θέρον ποτέ δεν περιόριζε τις επιλογές της. Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Monster έχει αποκαλύψει πως στα νιάτα της είχε συνευρεθεί πολλές φορές με άλλες γυναίκες.

Μιλώντας στον Andy Cohen, έχει πει: «Τι να σου πω, είναι τόσο περίεργο όταν μιλάμε τόσο πολύ για αυτό. Θα έπρεπε να θεωρείται φυσιολογικό πια. Όταν ήμουν νέα, ναι το έκανα. Νιώθω ότι όταν είσαι νέος, απλώς τα εξερευνάς όλα, αλλά πάντα ήξερα ότι μου άρεσαν και οι άντρες».

Charlize-Theron
Charlize Theron | AP

 

Σελένα Γκόμεζ

Η Selena Gomez είναι περισσότερο γνωστή για τη σχέση της με τον Justin Bieber, αλλά φημολογήθηκε ότι βγαίνει με το supermodel Cara Delevingne κατά τη διάρκεια ενός break από τον νεαρό σταρ το 2014.

Ερωτηθείσα αν είχε «παραβεί» ποτέ τη σεξουαλικότητά της, είπε: «Α, νομίζω ότι όλοι το κάνουν, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι. Το κάνω, ναι, φυσικά. Νομίζω ότι είναι υγιές να αποκτάς μια προοπτική για το ποιος είσαι βαθιά μέσα σου».

Σελένα Γκόμεζ
Σελένα Γκόμεζ | AP

Μάρλον Μπράντο

Ο Δον που του έτρεχε ματσίσμο από τις τσέπες στον Νονό, και ο σωβινιστής άντρακλας που τρέλανε τη Βίβιαν Μπλανς στο «Λεωφορείον ο Πόθος» ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο προοδευτικός και ανοιχτόμυαλος από τους πιο «χτυπητούς» ρόλους του.

Ο Μπράντο έχει αποκαλύψει μάλιστα στον βιογράφο του πως «όπως και πολλοί άνδρες, έτσι και εγώ είχα γκέι εμπειρίες και δεν ντρέπομαι. Ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στο τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα». Σε αντίθεση με πολλούς από τους συγχρόνους του, ήταν ένας ηθοποιός που μπορούσε να αποκτήσει οποιονδήποτε ρόλο, ανεξάρτητα από το τι διάλεγε να κάνει στην προσωπική του ζωή.

Μάρλον Μπράντο
Μάρλον Μπράντο | AP

Δείτε επίσης:

Τέμπη: «Ξεσπά» η μητέρα της Κλαούντιας - «Θεωρούσε το τρένο ασφαλές και κάηκε ζωντανή στους 1400 βαθμούς»

Πεθερά έβαλε μπράβους να χαλάσουν τον γάμο του γιού της - Σκηνικά σαπουνόπερας

Γιατί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φοράει ακουστικά στο σεξ

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA