Μενού
Μαργκότ Ρόμπι στα Όσκαρ
Μαργκοτ Ρόμπι στα Όσκαρ | AP
  • Α-
  • Α+

Το πάρτι του Vanity Fair μετά την τελετή των Όσκαρ είναι από τα διασημότερα στον κόσμο, στο οποίο δίνουν το παρών ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τραγουδιστές και άλλοι εκπρόσωποι της διεθνούς showbiz. Μοντέλα, ριάλιτι σταρ και αθλητές είναι μεταξύ των σταρ που λαμβάνουν επίσης πρόσκληση για το ετήσιο πάρτι. 

Φέτος, ωστόσο, οι κυρίες που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του πάρτι,φάνηκαν αποφασισμένες να ξεπεράσουν η μία την άλλη όσον αφορά στο ποια θα μπορούσε να φορέσει τα λιγότερα, όπως χαρακτηριστικά γράφει η Daily Mail.

Επικεφαλής των σταρ χωρίς εσώρουχα ήταν οι Emily Ratajkowski, Anitta και Florence Pugh, οι οποίες δεν άφησαν τίποτα στη φαντασία καθώς πόζαραν στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts.

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αυτή της Μαργκότ Ρόμπι, με το κοντό χρυσαφί φόρεμα και το καθηλωτικό της χαμόγελο.

 

Η Emily Ratajkowski στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ
Η Emily Ratajkowski στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ | (Evan Agostini/Invision/AP)

Η 32χρονη Έμιλυ Ραταϊκόφσκι εξασφάλισε ότι όλα τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα πάνω της, καθώς φόρεσε ένα τολμηρό λευκό φόρεμα της γαλλικής μάρκας Jacquemus - το οποίο άφηνε ακάλυπτο μέρος από το στήθος. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με λαμπερά κοσμήματα Messika. 

Η Anitta πόζαρε με ένα διάφανο διχτυωτό φόρεμα που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία. Με διάφανο λευκό φόρεμα και η Φλόρενς, η οποία δεν φόρεσε σουτιέν. Το φόρεμα διέθετε ένα τούλινο στρίφωμα με περίτεχνες λεπτομέρειες και εκτεινόταν μέχρι το μήκος της γάμπας. 

Άλλη μια τολμηρή εμφάνιση έγινε από την Jodie Turner-Smith. Η 37χρονη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ άνοιγμα και έντονο σκίσιμο στο ύψος των μηρών, χωρίς εσώρουχα. 

Η 50χρονη Χάιντι Κλουμ φρόντισε επίσης να επιδείξει το γυμνασμένο σώμα της με ένα εφαρμοστό, χρυσό φόρεμα που είχε διάφορα κοψίματα στο μπροστινό μέρος.

 

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA