Μενού
Η Ελένη Φουρέιρα σε εμφάνισή της
Ελένη Φουρέιρα | NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
  • Α-
  • Α+

Το 2023 είναι μια χρονιά που εκτός από πολλούς γάμους, έφερε και πολλά μωρά στην ελληνική showbiz γεμίζοντας χαρά τα σπίτια τους. Celebrities έγιναν γονείς για πρώτη φορά, πλημμυρίζοντας τα social media τους με στιγμές από μαιευτήρια και φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά

Οι celebrities που έγιναν γονείς μέσα στο 2023

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Ήταν Τρίτη 3 Ιανουαρίου του 2023 όταν έγινε γνωστό ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο βάφτισαν μέσα στην χρονιά δίνοντάς του το όνομα Βλάσσης.

Την είδηση της γέννας έκανε γνωστή η περσόνα των social media, Soula Glamorous, με μια ανάρτησή της σε story της στο Instagram, όπου ανέβασε μία φωτογραφία που φαίνονται βρεφικά παπουτσάκια και γράφει: «It’s a boy! Το πρώτο αγόρι της χρονιάς γεννήθηκε μόλις! Συγχαρητήρια στη queen Ντίνα μας να της ζήσει».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άλλαξε όλη μας η ζωή»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους που την περίμεναν. «Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή μετά την γέννηση του γιου μας» είχε πει μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στις πρώτες της δηλώσεις, είπε τα εξής: «Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα.

Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή… Το μωρό είναι καστανόξανθος. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς.Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους ήρθε λίγο νωρίτερα. 

Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου».

  • Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας βιώνουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους εδώ και μερικούς μήνες. Ήταν 8 Ιανουαρίου του 2023 όταν η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έφερε στον κόσμο, μετά από αρκετές ώρες, το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Ιωάννα Τούνη μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο instagram.

Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη μετά τη γέννηση του γιου της
Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη μετά τη γέννηση του γιου της | Instagram @j.touni

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου τους στα Instagram Stories του. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματα σας!! Η μαμά μας είναι super δυνατή» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Η πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο του
Η πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο του | Instagram @dimitris_alexandrou
  • Τζούλια Αλεξανδράτου

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο στις αρχές του έτους και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το γνωστό μοντέλο γέννησε στις αρχές Φεβρουαρίου και κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της και, όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram «η ζωή μου τώρα αρχίζει». Η κόρη της θα πάρει το όνομα Πάρις.

Story της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά τη γέννηση της κόρης της
Instagram @juliahunt0000

«Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια. Καλωσόρισες ( 9 μηνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ» είχε γράψει η Τζούλια Αλεξανδράτου στην ανάρτησή της.

Story της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά τη γέννηση της κόρης της
Instagram @juliahunt0000

Σε άλλα stories της ανέφερε «Χιονισμένες γέννες είχαμε» ενώ αποκάλυψε τα συναισθήματά της μόλις αντίκρισε την κόρη της. «To πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη.Δεύτερο της μίλησα λίγο. Hi Paris …και με ύφος και λίγο αγένεια θα έλεγα δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Φαίνεται πολύ έντονη προσωπικότητα και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος.».

  • Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 7 Φεβρουαρίου του 2023, με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακούο οποίος βρισκόταν και μέσα στον τοκετό. 

Ελένη Φουρέιρα: «Νιώθω σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου»

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε πρώτη φορά για τον ερχομό τους γιου της. «Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου, πόσο το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει» ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Το μωρό είναι αρκετά Μποτία, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά όσο μεγαλώνει, παίρνει και κάτι από τη μαμά του. Καλά να είναι, να είναι καλό παιδί και ας μοιάζει όπου να ναι. Είναι ένα εύκολο μωρό, είναι πάρα πολύ ήρεμο αλλά εντάξει, μωρό είναι. Το βράδυ κουνιέται λίγο και σηκώνεσαι και τον κοιτάς, δεν κοιμάσαι ποτέ, αλλά μωρό είναι» σημείωσε τότε σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» που μίλησε τηλεφωνικά. 

Τέλος, η Ελένη Φουρέιρα είχε αναφέρει ότι μετά τη γέννηση του γιου της νιώθει ότι έχει ολοκληρωθεί ως άνθρωπος.

  • Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς

Χαρμόσυνα νέα για την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και για την οικογένειά της, καθώς την Παρασκευή (5/5) έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών. Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και είχε στο πλευρό της, τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά. 

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες που είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που εκείνη ήθελε, τελικά είναι στην αγκαλιά μου.

Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί.

Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δε το έχω κάνει πολύ δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη και τώρα επιστρέφοντας και στο σπίτι… Κατά τη διάρκεια της κύησης δε θα έλεγα ότι είχα τρομερές δυσκολίες» είχε πει η Ιωάννα Μαλέσκου στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της.

  • Όλγα Κιουρτσάκη - Φώτης Λιόσης

Καλοκαιρινό baby boom για την κόρη της Άντζελας Δημητρίου. Την Τρίτη 1 Αυγούστου, η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση.

«Το μωρό ζυγίζει 3.400 kg. Η γιαγιά του μωρού, Άντζελα, όπως και ο πατέρας είναι όλοι ευτυχισμένοι και συγκινημένοι» ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

«Περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)» είχε δηλώσει η Άντζελα Δημητρίου λίγους μήνες πριν σε τηλεοπτικές της δηλώσεις.

  • Μαριλού Κόζαρη - Πάνος Μουζουράκης

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν στις 14 Σεπτεμβρίου η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης, λίγους μήνες μετά τον γάμο τους στην Αίγινα. Η 30χρονη φαρμακοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και με τον τραγουδιστή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Πάνος Μουζουράκης: «Ο τοκερός είναι εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή»

Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε στις ερωτήσεις των συγκεντρωμένων ρεπόρτερ. Με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην εμπειρία του τοκετού, την οποία έζησε στο πλευρό της γυναίκας του.

«Ο τοκετός είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα την κοιτάω με τελείως διαφορετικό, απέραντο σεβασμό. Και το άλλο είναι ότι σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν την ζωή. Τα βλέπεις όλα διαφορετικά κι εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας. Άραγε, τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική δεν έχουν τον σωστό ωροσκόπο;» αναρωτήθηκε με το γνωστό χιούμορ του ο νέος πατέρας, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο γιατί τη γέννα όλη τη μαγνητοσκοπήσαμε και θα τη στείλουμε στο Netflix να τη δείτε από κει – δεν θέλω να κάνω κανένα spoiler».

  • Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν γονείς πριν από μερικές ημέρες και κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2 κιλών και 900 γραμμαρίων, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν το 2021 στη Σύρο, και καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Το πρώτο βράδυ στο σπίτι με την μπέμπα ήταν δύσκολο»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την κόρη του, λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της. «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Επειδή είναι πολύ ιδιωτική στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω περισσότερες δηλώσεις, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας ευχαριστούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το πρώτο βράδυ στο σπίτι με την μπέμπα ήταν δύσκολο, αλλά υπέροχο». Τέλος, για το όνομα που θα πάρει η μικρή, δήλωσε: «Δεν ξέρω τίποτα».

  • Γιούλικα Σκαφιδά 

Η Γιούλικα Σκαφιδά έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 24 Νοεμβρίου 2023. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Το πρωί που ήμουν στο καμαρίνι έλαβα μία φωτογραφία από ένα πανέμορφο μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του. Η Γιούλικα, το κορίτσι μας, η φίλη μας, η αγάπη μας, αυτό το υπερταλαντούχο κορίτσι έγινε μαμά σήμερα το πρωί. Είναι όλα καλά, το μωράκι και η Γιούλικα. Είναι στο μαιευτήριο. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά νομίζω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο, θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα. 

Νομίζω αυτήν τη στιγμή αγκαλιάζει το μωράκι και θηλάζει. Να τη στείλουμε την αγάπη μας και θα είμαι εκεί το μεσημέρι» είπε η Δανάη Μπάρκα, ανακοινώνοντας ότι η ηθοποιός γέννησε. 

Η πρώτη της ανάρτησή μετά τη γέννα: «Τόση αγάπη»

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε η Γιούλικα Σκαφιδά μετά τη γέννηση του γιου της
Η πρώτη ανάρτηση που έκανε η Γιούλικα Σκαφιδά μετά τη γέννηση του γιου της | Instagram @youlika.skafida

Η ηθοποιός το πρωί της Δευτέρας (27/11) έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο, κρατώντας ένα μπαλόνι μπλε και περιτριγυρισμένη από πολλά λουλούδια και αρκουδάκια. «Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Τόσες όμορφες ευχές! Τόση αγάπη» έγραψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA