Μενού
Ο Πύρρος Δήμας
Βιβλιοπαρουσίαση του Πύρρου Δήμα | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
  • Α-
  • Α+

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η κόρη του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, Μαρία, άλλαξε το επώνυμό της στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσίασε η εκπομπή «Γειά Σου» στον ΣΚΑΪ.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του, μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας είχε αποκαλύψει πως τα παιδιά του δεν είχαν πάρει με «καλό μάτι» την αρχή της σχέσης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, γεγονός που «πυροδότησε» τις φήμες για την αλλαγή του επωνύμου της κόρης του σε Μαρία Σδούκου.

Παρόλο που είχε ακουστεί πως η κόρη του Ολυμπιονίκη δεν τα πάει καλά με την Αφροδίτη Σκαφίδα, κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την εκπομπή, δεν ισχύει κι η αλλαγή του επωνύμου της οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους.

Ειδικότερα, η Μαρία Δήμα άλλαξε το επώνυμό της σε Σδούκου, καθώς αγωνίζεται ως αθλήτρια στην άρση βαρών –στις ΗΠΑ– και δεν θέλει να συνδεθεί με το όνομα του πατέρα της.

Η Μαρία Σδούκου θέλει να χαράξει τη δική της πορεία στο άθλημα, ενώ οι σχέσεις με τον πατέρα και τη νέα σύζυγό του, είναι μία χαρά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA