Μενού
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας | NDP PHOTO
  • Α-
  • Α+

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το show J2US. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ο τραγουδιστής παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους τους ασθενείς»

H πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε σήμερα Τρίτη (9/4) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και έδωσε τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους τους ασθενείς και έπειτα οι γιατροί προβαίνουν σε άλλες κινήσεις, αφού λάβουν υπόψιν τους όλους τους παράγοντες αλλά και το ιστορικό του ασθενούς», ανέφερε αρχικά η κα Παγώνη, ενώ πρόσθεσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί. Σημειώνεται πως η σημερινή ήταν η δεύτερη προαπάθεια των γιατρών.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τα τηλεφωνήματα, και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας δίνει τον αγώνα του. Γι’ αυτό λοιπόν τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά… δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA