Μενού
SNIK
Ο τράπερ SNIK
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσσελάκης και ο Snik είχαν έναν ξαφνικό διάλογο στον δρόμο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο τράπερ φάνηκε, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», να μην γνωρίζονται.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξε χειραψία με τον τράπερ, ο οποίος με την σειρά του τον ρώτησε ποιος είναι και όταν έμαθε ότι είναι πολιτικός, ενδιαφέρθηκε να μάθει από ποιο κόμμα προέρχεται. 

Ο Snik σχολίασε με χιούμορ την συνάντησή τους στο προσωπικό κανάλι επικοινωνίας του στο Instagram. Όπως είπε ο τράπερ, δεν γνώριζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο αποκάλεσε «Καψελάκη» ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ στην χωή του.

Σε αυτό, ο τράπερ ακούγεται να λέει: «Ακούστε λίγο… Έχει γίνει φουλ viral που πήγα και είδα έναν που περπάταγε… τον “Καψελάκη”. Δεν ήξερα ποιος είναι. Εν τέλει είναι κάποιος πολιτικός. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ αλήθεια λέω. Δεν τους ξέρω. Κοίτα αν κάνει καμιά χορηγία στο stream, μπορεί να τον μάθουμε».

@logopaignio_gr

Απάντηση στον χρήστη @logopaignio_gr #logopaignio_gr

♬ πρωτότυπος ήχος - Logopaignio gr
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA