Μενού
Σωτήρης Τσαφούλιας
Σωτήρης Τσαφούλιας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Πάνο Βλάχο στη σειρά της Cosmote TV, «17 Κλωστές», κλήθηκε να σχολιάσει -σε παρουσίαση βιβλίου όπου έδωσε το «παρών»- τον στίχο που είπε ο γνωστός ηθοποιός σε live εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Από πλευράς του ο Σωτηρης Τσαφούλιας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά με το όλο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είμαι ενημερωμένος γιατί σήμερα όλη μέρα έτρεχα και με το θέατρο και με ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ, αλλά σε κάθε περίπτωση θα το δω, θα ενημερωθώ. Ποτέ δεν κρύβομαι στο να τοποθετηθώ πάνω σε θέματα, απλά σήμερα είμαστε εδώ για τον συνάδελφό σας και για το βιβλίο του».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν η σάτιρα και η τέχνη έχουν όρια, ο Σωτήρης Τσαφούλιας σχολίασε: «Τα πάντα έχουν όρια, αλλά το παν είναι ποιος θέτει τα όρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA