Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από πνευμονία και κολικό στα νεφρά. Ο ηθοποιός που συντονίζει την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όπου υπάρχει Ελλάδα» ενημέρωσε ο ίδιος τους φίλους του με μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.
«Όταν η μαγεία της πνευμονίας συναντάει την ψυχολογία του κολικού στα νεφρά. Σήμερα θα είμαι εκτός εκπομπής, αλλά η εκπομπή θα βγει από την όμορφη Φλώρινα κανονικά», σχολίασε με χιούμορ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Στη θέση του στην εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα» θα βρεθεί ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Διαβάστε ακόμα: Τσιμιτσέλης: «Πλέον θα μιλάω μόνο στο σπίτι» - Η συγγνώμη για το «γα...» που έγινε viral
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
«Σήμερα, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 14.40, η δημοσιογραφική ομάδα του «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» παραμένει στη Φλώρινα και φέρνει στο επίκεντρο ανθρώπινες ιστορίες και προβλήματα που χρονίζουν. Εκτάκτως, σήμερα από το studio, συντονίζει ο Δημήτρης Πανόπουλος.
Η λίμνη Βεγορίτιδα είναι λίμνη της Μακεδονίας και η τρίτη μεγαλύτερη λίμνη σε έκταση της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί πολλά περιστατικά πνιγμών, με τους ψαράδες και την τοπική κοινωνία να έχουν θορυβηθεί.
Η Ευαγγελία Παρασκευοπούλου από τη Φλώρινα πριν από δύο χρόνια είχε ένα τροχαίο ατύχημα και καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Μετά το ατύχημα, ξεκίνησε να παίζει τένις και πια είναι η πρώτη τενίστρια ΑΜΕΑ στην Ελλάδα».
- Το τελευταίο δείπνο της οικογένειας Κοντού - Ο ανατριχιαστικός τάφος «τραπεζαρία» του Βόλου
- Θεσσαλονίκη: Ο τριπλός άξονας των ερευνών, τα κρίσιμα ίχνη DNA και ο τέταρτος συνεργός-κλειδί
- Στην Κονγκολέζικη Κοινότητα της Ελλάδας, για 75' πανηγυρίζαμε για μια πρόκριση που δεν ήρθε ποτέ
- Ένας παραγωγός μόλις αποκάλυψε πώς να ψωνίζεις στη μισή τιμή από τους πάγκους της λαϊκής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.