Μενού
hristidoy-marantinis
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης | NDP
  • Α-
  • Α+

Στην αναπάντεχη ανακοίνωση του χωρισμού τους, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz έχουν προχωρήσει -κατά καιρούς- πολλά ζευγάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, μέχρι τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, αρκετά ήταν τα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που αποφάσισαν να χωρίσουν, άλλα αθόρυβα και άλλα -τελικά- να φτάνουν στα δικαστήρια.

Τα διαζύγια στην ελληνική showbiz που «έσκασαν» σαν βόμβα

  • Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης
bandi-ntemis
Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης | NDP

Αδιαμφισβήτητα το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη ήταν το πιο πολύκροτο για το 2021. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από 18 χρόνια γάμου και 21 χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο. 

"Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητας μας", ανέφερε η ανακοίνωση.

  • Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης
karavatoy-katsoylis
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης | NDP

Ένας ακόμα χωρισμός που ξάφνιασε την ελληνική σόουμπιζ, ήταν αυτός της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 17 Αυγούστου 2021.

Στη σχετική ανακοίνωση για τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, δεν ανέφεραν τους λόγους του διαζυγίου, αλλά ζήτησαν από όλους να σεβαστούν την απόφασή τους για χάρη των δυο παιδιών τους, που παραμένουν η μεγάλη προτεραιότητά τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα.

  • Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης
MARANTINIS-XRISTIDOY
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης | NDP

Ήταν Απρίλιο του 2019 όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, με την είδηση να σκάει σαν... βόμβα στην showbiz. 

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους. 

Ακολούθησαν δικαστικές διαμάχες για τη διατροφή και την επιμέλεια των παιδιών. Η δικαστική μάχη του πρώην ζευγαριού κρατήθηκε κρυφή για πολλά χρόνια ωστόσο, μέχρι τον Οκτώβριο του 2022, οπότε και πέρασαν την πόρτα του δικαστηρίου της σχολής Ευελπίδων για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Στη συνέχεια ήρθαν οι συνεντεύξεις και δηλώσεις εκατέρωθεν, αποδεικνύοντας ότι η παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama δεν είχαν έναν... βελούδινο χωρισμό.

  • Eλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο
TSIRILO_ASIMAKOPOYLOY
Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο | NDP

Η γνωστή ηθοποιός Ελενα Ασημακοπούλου ανακοίνωσε μέσω των social media τον χωρισμό της με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο.

Το δημοφιλές ζευγάρι αποφάσισε μετά από δώδεκα χρόνια γάμου να τραβήξει δρόμους χωριστούς, με την Ελενα Ασημακοπούλου να το κάνει γνωστό στους followers της στο Instagram.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελενα Ασημακοπούλου.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2007 στο κοσμικό νησί της Μυκόνου, όταν εκεί είχε μόλις στεφθεί έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της χώρας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια. Ο θρησκευτικός γάμος ήρθε οκτώ χρόνια μετά, τον Μάιο του 2018.

Μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο της καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά» εξομολογήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου.

  • Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς
papoytsaki-pilafas
Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς | NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς φαίνεται πως αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 10 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη του Αυγούστου το 2012 στη Δονούσα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα που γεννήθηκαν στις 3 Μαΐου του 2013 και στις 4 Μαρτίου του 2019 αντίστοιχα.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να 'ναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει» είχε δηλώσει η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της.

  • Κρίστη Καθάργια - Γιώργος Μαυρίδης
GIORGOS_MAVRIDIS_KRISTI_KATHARGIA
Κρίστη Καθάργια - Γιώργος Μαυρίδης | NDP

Την απόφαση να πάρουν διαζύγιο, εννέα μόλις μήνες μετά τον γάμο τους, πήραν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια. Οι φήμες περί χωρισμού υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, ενώ λίγο αργότερα ταξίδεψαν στην Ασία για τις ανάγκες του παιχνιδιού «Asia Express».

  • Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης
drosaki-mpoyrdoymis
Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης | NDP

 

Διαζύγιο αποφάσισαν να πάρουν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, έπειτα από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού. «Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους» είχε αποκαλύψει ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας» τον Απρίλιο του 2023.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη έγιναν ζευγάρι το 2019 και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2020, λίγο πριν αποκτήσουν τον Αναστάση. Μιλώντας στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπορδούμη, η Λένα Δροσάκη είχε πει: «το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια.

Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο».

  • Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου
ZOYGANELI_DIMITRIOY
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου | NDP

Τον Φεβρουάριο του 2023 έγινε γνωστό και ένα ακόμη ξαφνικό διαζύγιο. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια γάμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA