Μενού
Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Μαρκ Ζούκερμπεργκ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Για όσους από εσάς βάζετε το χρήμα ψηλά στις προτεραιότητές σας, δεν χρειάζεται πια να ξεθεώνεστε στη δουλειά ή να χαλάτε κέρματα σε ξυστά και λαχεία. Το ωροσκόπιο θα σας δείξει αν είστε προορισμένοι να πλουτίσετε ή αν θα πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες.

Βάσει πιθανοτήτων, ο κάθε άνθρωπος, υπό τις κατάλληλες συγκυρίες, μπορεί να καταλήξει με επταψήφιο net worth. Υπάρχουν όμως κάποια ζώδια που υπερτερούν στον χώρο της επιχειρηματικότητας, και αντιπροσωπεύουν ένα δυσανάλογο ποσοστό δισεκατομμυριούχων, όπως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και ο Ραλφ Λόρεν, σύμφωνα με τη NY Post.

Αυτά τα ζώδια είναι οι Ζυγοί, οι Ταύροι και οι Ιχθύες.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, στους οποίους ανήκει και ο μεγιστάνας της μόδας Ραλφ Λόρεν, αποτελούν το 12% των δισεκατομμυριούχων στον κόσμο. Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη και με σύμβολο τη ζυγαριά της Δικαιοσύνης, οι Ζυγοί έχουν οξύ αισθητήριο για την πολυτέλεια, την αισθητική και ρέπουν προς ακριβά αγαθά, πράγμα που τους κάνει φιλόδοξους.

Ραλφ Λορεν
Ραλφ Λορεν | Shutterstock

Αξιοποιούν το καλό τους γούστο για να ανελιχθούν κοινωνικά και να παρεισφρήσουν σε κοινωνικούς κύκλους της ελίτ. Φυσικά, η προτίμησή τους για το ωραίο δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η αγάπη τους για την καλοπέραση. Ο Ζυγός ξέρει πότε πρέπει να είναι γαλαντόμος και πότε πρέπει να πει όχι.

Ταύρος

Η σιωπηλή δύναμη το Ταύρου συνοψίζεται στο πρόσωπο του κροίσου της κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Οι Ταύροι αποτελούν το 10% των δισεκατομμυριούχων στον κόσμο και ως το ζώδιο που κυβερνά τον δεύτερο οίκο του πλούτου και της αξίας, αυτό βγάζει νόημα.

Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Μαρκ Ζούκερμπεργκ | Shutterstock

Οι ταύροι λατρεύουν τα φανταχτερά πράγματα, και βλέπουν ως πρόκληση την προσπάθεια απόκτησής τους. Ένα μείγμα επιμονής, εγωκεντρισμού και κτητικότητας, οι Ταύροι έχουν την πνευματική ωριμότητα ενός κακομαθημένου νήπιου, πράγμα που όμως τους κάνει δεινούς επιχειρηματίες.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες αποτελούν το 11% των δισεκατομμυριούχων στον κόσμο. Το ατού τους είναι κυρίως η γοητεία, η σαγήνη και η πειστικότητα με την οποία σου πουλάνε όνειρα και άυλη πολυτέλεια, με το δικό τους κέρδος να είναι πολύ πιο απτό.

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί ο ιχθύς Bernard Arnault, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας ειδών πολυτελείας στον κόσμο, με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει τις Moët & Chandon, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Belvedere, Hennessy, Louis Vuitton, Dior, αριθμό εφημερίδων και ΜΜΜ, καθώς και κεφαλαιακά μερίδια σε Netflix, Carrefour και Bulgari.

Βernard Αrnault
Βernard Αrnault | AP / Vianney Le Caer

Δείτε επίσης:

Μεντρεσές: Η τραγική ιστορία της πύλης που συναντάς «τυχαία» στην Πλάκα

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Τα μαθήματα ζωής του πρώην Mr Chipita που έκλεισε deal 2 δισ. δολαρίων

Ανακαίνισε την κουζίνα με μόλις 65 ευρώ - Τα τρικ που έκανε μέσα σε μία μέρα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA