Η Τάνια Μπρεάζου δεν έκρυψε το πόσο περήφανη νιώθει στην πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε ο σύντροφός της, Γιώργος Αμούτζας, στο Ράλλυ Ακρόπολις.
Ο Γιώργος Αμούτζας βρισκόταν στο ίδιο όχημα με τον Ηλία Παναγιωτούνη και είχαν ένα ατύχημα στα 13,2 km της Ειδικής Διαδρομής στη Θήβα, με το Skoda Fabia Rally2 EVO να μένει εκτός δρόμου κατεστραμμένο.
Ευτυχώς και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και η σύντροφος του Γιώργου Αμούτζα, Τάνια Μπρεάζουν, έκανε νωρίτερα το απόγευμα την πρώτη της ανάρτηση, την οποία συνόδεψε με μια φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού, ενώ έγραψε:
«Δεν σε λύγισε η στιγμή. Ο θεός άπλωσε το χέρι του κι εσύ στάθηκες όρθιος! Είσαι φως, είσαι δύναμη. Και εγώ περήφανη όσο δε χωράει η λέξη. Βγήκες αλώβητος και δυνατός. Keep going my super hero».

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Πέντε αυτοκίνητα που έβλεπες παντού στην Ελλάδα και έχουν εξαφανιστεί
- Οργισμένος Μαζωνάκης: Διέκοψε τη συναυλία του στην Κύπρο - «Να σας πω, ρε ξεφτίλες»
Οι 20 καλύτερες ταινίες του Netflix για να μην ψάχνετε άλλο τι θα δείτε
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.