Μενού
Θάνος Ασκητής
Θάνος Ασκητής | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Θάνος Ασκητής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στη Νανά Παλαιτσάκη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τα ομόρφυλα ζευγάρια και τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στην περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, «Αττική μπροστά» αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και τοποθετήθηκε και για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η σχέση του με τον σύντροφό του, Τάιλερ.

Η δήλωση του κ. Ασκητή επεκτάθηκε ωστόσο και στο θέμα της ομοφυλοφιλικής ταυτότητας, με τις απόψεις του να προσκρούουν στις προσπάθειες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για ισότιμη αντιμετώπιση.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ένα φαινόμενο. Η εκλογή του ως πρόεδρος κόμματος, έχει βαθύ προβληματισμό. Το σεξαπίλ και η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του» ανέφερε ο Θάνος Ασκητής. 

«Πρέπει να φύγουμε από νευρώσεις και φοβίες μας, γιατί η ομοφυλοφιλία είναι υπαρκτή, φυσιολογική συμπεριφορά στη σύγχρονη κοινωνία και δεν πρέπει να μένουμε στα κλασικά στερεότυπα ότι ο άνδρας και η γυναίκα είναι τα πρότυπα» επισήμανε ο ψυχίατρος. 

Και στη συνέχεια εξήγησε ότι «δεν θα χειροκροτούσα τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί. Και δεν το χειροκροτώ με την έννοια ότι το "θέλω παιδί" σημαίνει είτε ότι θα υιοθετήσουν ένα ή θα πρέπει να βρεθεί μια γυναίκα για να περάσει το δικό του γονίδιο. Για εμένα το γονίδιο δεν περνά από δυο συστήματα ομόφυλα. Ζευγάρι είναι ο άνδρας και η γυναίκα που κυοφορούν και γεννούν». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA