Οι χθεσινές εντάσεις στο επεισόδιο του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να γίνεται στόχος για βέλη από τους Ηλία Μπόγδανο, Καρολίνα και Γιώργο Ασημακόπουλο, φαίνεται πως και το Twitter, που μέχρι πρότινος τον υποστήριζε, κουράστηκε από τη συμπεριφορά του και, χθες, τον «δίκασε» κανονικά.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: «Βλέπω πολλές κωλοτούμπες και θα με βρουν απέναντί τους»
Ο Ηλίας Μπόγδανος δε, ξέσπασε άσχημα με τον τραγουδιστή, που επέστρεψε στην αγαπημένη του κόκκινη μπαντάνα και υποστήριξε, πως τους κοροϊδεύει, μιας και ο ίδιος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί και πότε όχι. Όταν πρόκειται για ατομικό αγώνισμα μπαίνει κανονικά στον στίβο μάχης και τα δίνει όλα, αλλά όταν αφορά ομαδικό, τότε προτιμά να μένει στον πάγκο με πρόφαση το τραυματισμένο πόδι του.
Το Twitter ως παρατηρητής των γεγονότων, σχολίασε τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου και όπως δείχνουν τα πράγματα, την επόμενη φορά που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, μάλλον δεν θα την γλιτώσει.
- Πού να μη νοικιάσετε στην Αθήνα: Οι 5 απλησίαστες περιοχές για φοιτητές - Tο κόλπο για φθηνό σπίτι
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στην Κύπρο - Το χρονικό της τραγωδίας στο Κάβο Γκρέκο
- Τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου όπου οι γάτες είναι παντού - Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί
- Ο Ιταλός παλαιστής που εκτοξεύει πίτσες έχει ένα μυστικό όπλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.