Ο Νίκος Ευαγγελάτος θα κόψει πρώτος το νήμα της νέας σεζόν του Mega. Ο παρουσιαστής, έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα, χαλάρωσε με την οικογένειά του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην καθημερινή εκπομπή του «Live News».
Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Κάνει το γύρo της Ελλάδας και «βομβαρδίζει» τους λογαριασμούς της στα social
Ετσι ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει από τις 23 Αυγούστου στο Mega. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα ανοίξει νωρίς την τηλεοπτική σεζόν με έγκυρη και άμεση ενημέρωση, κάτι που χαρακτηρίζει την εκπομπή γι' αυτό και αποτελεί σταθερή επιλογή του κοινού.
Ξανά στη μάχη της ενημέρωσης, λοιπόν, με έγκυρα ρεπορτάζ αλλά και ζωντανές συνδέσεις στη γραμμή των γεγονότων. Το κανάλι φέτος έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Το κυρίως πρόγραμμα του καναλιού θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Η ενημέρωση, όμως, λόγω των γεγονότων ξεκινάει νωρίτερα και ετοιμάζει το έδαφος για την ψυχαγωγία.
- Μαύρο 24ωρο στην άσφαλτο: Ένας νεκρός στο Αιγάλεω - Σε κρίσιμη κατάσταση δύο νέοι στο «Αττικόν»
- Ο «άρχοντας της λαλιάς μας» Άγγελος Σικελιανός που πίστευε ότι μπορεί να αναστήσει νεκρούς
- Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε»
- Χωράνε 14 ηχεία και δύο ενισχυτές σε ένα Smart; Ένας 19χρονος στα Άνω Λιόσια έδειξε πως όλα είναι δυνατά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.